Visst kan jag inte vara ensam om att bli helt överexalterad  när man har nya och fina bilder att kolla igenom? och man går helt locco på sociala medier för man vill att ALLA ska få ta del av dem? 

Jag försöker göra allt i min makt för att ge mina kunder en fantastisk upplevelse och grymt bemötande. Därför har jag tre tips jag vill ge till dig som investerar i en fotograf tjänst. Tre viktiga saker jag anser man bör göra direkt när man tar emot sin bildleverans från fotografen. 

Detta är så enormt viktigt och så fruktansvärt tacksamt när man väl är i den situationen då datorn gjort sitt och alla fina minnen är borta. Du har lagt ner en förmögenhet för att få dessa dyrbara minnena förevigade. Det sista du vill är att dem ska försvinna. Jag sparar alltid mina kunders bilder i max 1 år, men jag rekommenderar verkligen att det första du gör när du får dina bilder är att lägga över dem på minst 1 hårddisk, usb eller det populära molnet.  När väl den dagen kommer då datorn kraschar kommer du vara väldigt glad över att du gjort en backup. 

_MG_0743.jpg
_MG_0809.jpg

Det är väl ingen som har missat att vi lever i en mer teknisk värld än förr, ni vet när alla bilderna är samlade på datorn istället för fotoalbum, man kan till och med ha digitala fotoramar nuförtiden där man kan lägga in flera bilder som visas. Väldigt tråkigt enligt mig! 

Vi är så uppe i sociala medier och att alltid uppdatera den nyaste bilden & fina bilden, att vi glömmer av att uppskatta det fina med att framkalla. Det fina med fotografier är möjligheten att kunna spara minnena i ett fysiskt format. Att framkalla bilder bevarar minnena för evigt. 

Efter att du fått dina bilder, ta gärna någon minut och berätta för din fotograf vad du tycker. Jag förstår verkligen att det är lätt att bli exalterad över bilderna att du glömmer av att återkoppla till fotografen. 

Men som fotograf är man alltid lika nervös när man ska skicka bilder till kund. Man har lagt ner hjärta och själ i dessa bilder och vill ju såklart att ni ska gilla dem lika mycket som en själv. När du då inte hör något från er tänker man oftast att det är något fel eller att ni är missnöjda.

 

Så ta en minut efter att ni kollat igenom bilderna och skriv vad ni tycker om resultatet. Det kommer uppskattas, det lovar jag! 

Detta är ett bonus tips just för att detta inte riktigt är något man behöver göra. Men om du skulle få tid över så är detta något som skulle betyda så galet mycket för din fotograf. 

Att får en recension från en kund är något som är väldigt värdefullt för ens verksamhet, men självklart också för oss fotografer. Så vi får veta vilken del av vårt arbete som är bra och vad som kan förbättras. 

Jag verkligen älskar när jag får en recension! Det händer inte så ofta vilket gör att jag verkligen uppskattar det sååå mycket när jag får det. Om du är nöjd med allt din fotograf levererar, låt dem få veta detta!