Är det något jag värdesätter så är det mina brudpars bröllopsupplevelse & att ni ska få ut så mycket som möjligt av mig som fotograf. Jag kommer därför i tre olika inlägg tipsa om stunder jag inte vill att ni missar att föreviga. 

 

Jag tycker vi börjar från start och kickar igång med FÖRBEREDELSERNA! 

Stunden då ni samlat personerna som betyder extra mycket för er, för att vara med och finnas som stöd när ni är som mest nervösast.  

_MG_6593.jpg
_MG_6647.jpg
_MG_6580.jpg

Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på er bröllopsdag och minnas hur den började, minnas alla känslor, tankar och fjärilarna i magen som flyger sig på när du var som mest nervösast. 

_MG_6724.jpg
_MG_6735.jpg

♡ Ljuset! Tänk på att förutsättningarna till ljusa och fina bilder förbättras ifall ni väljer att göra iordning er i en ljus lokal eller ett rum med mycket ljusinsläpp. Detta är något som uppskattas hos fotografen jättemycket! [we loooove that light] 

♡ Önskar ni bilder på alla fina, väl utvalda detaljer som speglar just er? Se då till att dessa finns tillgängligt när fotografen är på plats. Kommer brud och brudgum inte befinna er i samma byggnad under förberedelserna och fotografen endast ska vara med bruden, är ett tips att ha ringar, blommor etc. tillgängligt hos bruden. 

♡ Vill ni föreviga när båda parterna gör iordning sig? Då är det en fördel om ni är i olika rum i samma byggnad. Då kan jag springa mellan rummen och fotografera er båda!