top of page

ERA DYRBARASTE MINNEN

Jag är så fruktansvärt tacksam över att få äran att föreviga och uppleva den mest äkta och känslofyllda dagen i en persons liv. De mest ovärdeliga ögonblicken: de vackra lika mycket som de vimsiga. Jag vill berätta er historia -- den villkorslösa kärleken ni har för er käraste. Jag vill att ni ska få åter känna det ni kände när bilderna togs. Jag vill att mina bilder ska påminna er om känslan, doften, ljudet, värmen och gåshuden, allt som får er att minnas detta fantastiska minne. 
_C0A2995.jpg

V A D  N I  K A N  F Ö V Ä N T A  E R   A V  M I G  S O M  F O T O G R A F 

01.

02.

03.

Jag vet att det inte alltid är guld och gröna skogar med att planera ett bröllop. Men jag vill ändå att detta ska vara en rolig och förväntansfull tid för er och vill därför finnas här med min hjälp om ni känner att ni behöver den. Ibland kan det vara skönt att ha ett bollplank att ösa över lite frågor och funderingar till. Låt mig vara ert bollplank! Jag hjälper er mer än gärna med tips eller hur man kan tänka. 

ETT BOLLPLANK FRAM TILL ER STORA DAG 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

ETT HELHJÄRTAT JOBB 

Jag älskar mitt jobb, jag älskar att få vara en del av en sån fin dag som ni planerar & från den dagen ni skickar en förfrågan till att sista leveransen lägger jag hela min själ i ert bröllop. 
Stressa inte över att det kommer vara en kamera runt omkring på er bröllopsdag! Jag kan lova er att det kommer kännas avslappnat och naturligt. Jag lägger ner otroligt mycket tid på att lära känna er för att jag inte ska vara en okänd person för er på bröllopsdagen. Jag vill att ni ska kunna slappna av kring mig och kunna vara er själva. 

mina ledord för mitt skapande 

NATURLIGT
AUTENTISKT
LEKFULLT
ROMANTISKT

_C0A1994.jpg
_MG_8376.jpg
Fina ord

"HERREGUD LINNEA DU ÄR HELT OTROLIG!!!! 

Åååååh TACK TACK TACK!! Du är så jäkla proffsig!!! Så glada över att vi hittade dig!!! "

Julia och  Erik 

DAGAR JAG MINNS 

ER
INVESTERING 

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

2024 - 2025 

Eventuella resekostnader + boende kan tillkomma vid alla paket. 

CLASSIC

SEX TIMMAR

I dessa sex timmar hinner vi med att föreviga porträttfotografering, vigsel, gratulationer & gruppbilder 

•   6 timmar 
•   Planeringsmöte 
•.  Provfotografering 
•   Minst 300 högupplösta bilder levererat i ett privat online galleri. 

29.000 :-

PREMIUM

ÅTTA TIMMAR

I dessa åtta timmar hinner vi med att föreviga förberedelser, porträttfotografering, vigsel, riskastning, gratulationer, brudskål , mingel & gruppbilder 

•   8 timmar 
•   Planeringsmöte 
•.  Provfotografering 
•   Minst 400 högupplösta bilder levererat i ett privat online galleri. 

32.000 :-

LUXE

TOLV TIMMAR

I dessa tolv timmar hinner vi med att föreviga förberedelser, porträttfotografering, vigsel, riskastning, gratulationer, brudskål, mingel, gruppbilder, middag, golden hour, tårtan, första dansen & fest 

•   12 timmar 
•   Planeringsmöte 
•.  Provfotografering 
•   Minst 600 högupplösta bilder levererat i ett privat online galleri. 
•.   Memorybox med fina framkallade bilder 

37.000 :-

_MG_8225.JPG
_MG_6124.jpg
_C0A1278.JPG
_C0A1876.jpg

ÅRETS BRÖLLOP

Jag älskar att få upptäcka nya ställen och samtidigt få möjligheten att föreviga kärlek! Nedan kan ni se alla vackra ställen jag kommer få dokumentera kärlek på och kanske är det ett av ställena ni ska gifta er på? 

1 Juni - Dahlbogåren 

Juni - Slättens Loge 

29 Juni - Yxhammargården Borås

Juli- Hypoteket i Lund 

19 Juli - Trädgårdsbröllop hemma

10 Augusti - Knistad , Skövde

14 Februari - Nääs Fabriker 

20 Juli - Sjölyckan

27 April - Göteborg

10 Maj - Nääs Slott

9 Maj - Baldernäs Herrgård

31 Augusti - Nääs , Lekhuset 

7 September - Nääs Slott

HUR GÅR DET TILL? 

01

FÖRFRÅGAN 

Vad kul att ni överväger mig som er bröllopsfotograf!  Allt börjar med en förfrågan. Ni kan enkelt kontakta mig genom formuläret som finns längst ner på denna sidan. Berätta gärna lite om er och detaljer kring er bröllopsdag, vart gifter ni er, vilken form av känsla & stil önskar ni. Berätta om er vision och era förväntningar för er stora dag.  

Om jag är ledig ert datum bokar vi in en digital fika & jag preliminär bokar datumet fram tills 3 dagar efter vårt samtal. 

02

DIGITAL FIKA 

Efter att ni har skickat er förfrågan bjuder jag in er till en digital fika. Detta är ett tillfälle för oss att lära känna varandra bättre och ni kommer förmodligen få frågor som, hur ni träffades, vem friade, hur spenderar ni helst en ledig dag etc.  Jag vill verkligen lära känna er! Men vi kommer också prata om era förväntningar, önskemål och om ni har några funderingar som jag kan hjälpa er att besvara.

03

BOKNING

Efter vår fika får ni några dagar att fundera och om allt känns rätt för er och vi som en match kommer ni kunna signera avtalet digitalt. I samband med att det skrivs på skickas en bokningsavgift på 50% av de totala paketpriset. När denna är betald är ert datum bokat hos mig.  

Sedan börjar planerandet inför er kommande provfotografering. 
Men tills dess är jag endast ett mail, sms eller samtal ifrån om ni behöver stöttning, råd eller hjälp med något. 

04

PROVFOTOGRAFERING

Provfotograferingen är frivillig, inget ni behöver utnyttja men det är en möjlighet att lära känna mig som fotograf bättre, samtidigt som ni också får bekanta er framför kameran. Dessa bilder är perfekt att använda till erat Save the date eller inbjudningskort. Fotograferingen sker mellan September - Maj. 

Dagen innan fikan kommer ni få tillgång till mina villkor. Detta kommer vi tillsammans gå igenom och även där besvara era frågor och funderingar. Sedan delar jag  gärna med mig av mina tips och tankar om det finns något ni vill bolla. 

Fotograferingen sker mellan September - Maj.
Önskas ni  fotografera en annan månad än dem som är satta så sker fotograferingen på en vardag. Reseersättning tillkommer om ni önskar fotografering utanför Alingsås. 

05

ERAN DAG 

Slutligen är det dags för er bröllopsdag! Dagen då ni ska njuta och bara få känna. Jag är där för att fånga varje liten känsla och dokumentera  det som ni kommer att uppskatta för livet. Från de att vi ses till det att jag tackar för mig, strävar jag efter att skapa en visuell berättelse som fångar kärlek, glädje och varje unikt ögonblick.

Två dagar efter bröllopet kommer ni få en liten smygtitt skickad till er som ni gärna får börja använda direkt och dela med era gäster.

Efter 6-7 veckor kommer ni få ta del av ert fulla galleri med bilder från er helt fantastiska dag. 

Antal bröllop jag fotograferat 

79

SKICKA ER BRÖLLOPSFÖRFRÅGA

Jag ser fram mot att läsa mer om era bröllopsplaner

BOKNING FÖR 2024 ÖPPEN 

LEDIGA DATUM 2024
APRIL 
6.13.20

MAJ
4. 

JUNI
15.22

JULI
13.27

AUG
3.17.24 

SEP
7.14.21.28

OKT
5.12.19.26

svarar på förfrågningar inom 2 dagar, ni fåt ett sms när ni fått ett mail då mina svar oftast hamnar i skräpposten. 

Bokning
Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page