_MG_3779.jpg

VÄRMANDE ORD FRÅN MINA GULDPERSONER 

GABRIELLA & ALEXANDER

Bröllopsfotografering

Vi är så glada att vi valde Linnéa som fotograf till vårt bröllop i augusti! Hennes filosofi om att lära känna sina brudpar innan bröllopet gjorde hela dagen så mycket lättare och roligare. 

Att ha fått träffat henne vid flera tillfällen och fått testa att både bli fotograferade och testa fotoplatser gjorde att bröllopsdagen flöt på super smidigt. Våra små fotostunder under dagen blev som andningshål där vi som brudpar fick tid att ta in allt som hände och bara få vara lyckliga tillsammans. 

Linnéa är verkligen en jättego´tjej som med en gång fick oss att känna oss bekväma framför kameran, vilket verkligen syns på resultatet! Hon är en superduktig fotograf som levererar helt fantastiska bilder från den bästa dagen i sina brudpars liv! 

ERIKA & DAVID

Bröllopsfotografering

Stort TACK! 

Du är en sååå fantastisk fotograf och person! Vi är så glada att just du var med och förevigade vårt bröllop! 

MICHAELA & EMIL

Bröllopsfotografering

Linnea fotograferade våran bröllopsfest och vi är så nöjda med henne! Så otrolig proffsig och ett stort engagemang. Hon är väldigt lyhörd och kreativ. På våran bröllopsfest regnade det men hon såg inga hinder och hittade nya fantastiska lösningar! 
Resultatet blev magiskt

THERESE & ALEXANDER

Bröllopsfotografering

Linnea fotograferade vårt bröllop 18/8-18 och vi kunde inte varit nöjdare! ❤
Från första stund så fick vi ett väldigt professionellt bemötande. 
Linnea har dessutom en underbar personlighet som gjorde att även våra gäster kände sig bekväma och glada i hennes närvaro.
Trots att vi stundvis var väldigt stressade och veliga så var Linnea alltid lugn och väldigt flexibel och tillmötesgående.

När vi väl fick våra bilder från våran stora dag så var det helt otroligt vilken känsla och kärlek hon har lyckats fånga i varje bild. 

Skulle rekommendera Linnea alla dagar i veckan 

ANNA & JOSEF 

Linnea fotograferade vårt bröllop och vi kunde inte varit nöjdare. Proffsig, lyhörd och supertrevlig, från första kontakt till slutlig leverans av bilderna!

HILMA & PER 

Bröllopsfotografering

OMG OMG OMG du är magisk!!!!! 
Aldrig sätt så fina bilder i mitt liv. 

Kommer vara evigt tacksam att vi valde dig som fotograf <3 

LOUISA & JONAS

Bröllopsfotografering

Vi är evigt tacksamma och glada att det var just Linnéa Broberg som förevigade vår bröllopsdag!

Hennes engagemang, omtanke, proffsighet, driv, entusiast...ja detta är bara ett fåtal ord att beskriva hur grym hon är. Utöver detta har Linnéa ett STORT hjärta och lägger ner mycket tid och engagemang till dig som kund. 

Jag kan varmt rekommendera Linnéa och ser verkligen fram emot att anställa henne igen för framtida fotograferingar! 

CAJSA & GUSTAV

Wow vilken fantastiskt duktig tjej! Vi hade från början inte ens tänkt göra någon gravidfotografering men så snubblade vi in på Linneas instagram av en slump och ändrade oss direkt! Och jag är SÅ glad att vi valde att göra fotograferingen!! Bilderna är magiska och Linnea är en superhärlig tjej som fick både mig och min kille att känna oss bekväma framför kameran. Hon är snabb på att svara och lätt att ha att göra med. Och bilderna hon leverarar i slutändan är magiska! Tack Linnea för att du förevigade vår graviditet!

Gravidfotografering
Bröllopsfotografering