_C0A8818.jpg

ATT FÖRVÄNTA ER INFÖR ER BOKADE MAMMA FOTOGRAFERING 

Hejsan! Nu kan jag verkligen inte vänta längre, jag vill börja direkt med att skapa fina & minnesvärda bilder tillsammans med er. För att göra allt mycket lättare för er att förstå processen, har jag svarat på de mest ställda frågor som kommer upp innan en fotografering. Jag vill att ni ska känna er bekväma och förbereda för att få ut det allra mesta utav vår fotografering tillsammans, så vi kan skapa vackra & tidslösa bilder på dig och dina älskade små liv. Vad säger ni? ska vi sätta igång?   

REDO ATT BOKA? NU DÅ...

Om du är redo att boka, ta snabb tåget till denna sidan och brainstorma mig med dina tankar och ideér så bokar vi ett passande datum. Jag kommer att skicka dig ett avtal att signera digitalt. Sedan kommer en bokningsavgift på 50% av paketpriset som ska vara betald innan fotograferingen för att säkra ert datum, sen är vi good to go! 

VART KOMMER VI FOTOGRAFERAS? 

Jag verkligen älskar att att få skapa och vara kreativ utomhus i naturen, bland högt gräs & mils långa ängar. Men ibland räcker inte vädret till och då föredrar jag att komma hem till dig. I en miljö där du känner dig trygg och bekväm. Så valet är upp till dig. Vad föredrar du, utomhus eller inomhus?

DAGEN FÖR DIN FOTOGRAFERING 

UTOMHUS SESSION: Vi möts på den bestämda platsen. Skulle du vara försenad eller fast i trafik, snälla informera mig gärna! När vi väl är på plats visar jag dig vart jag tänkt vi ska fotografera. Påväg till platserna försöker jag prata så mycket som möjligt för att lära känna dig och för att du ska få tid till att bli mer avslappnad och bekväm som möjligt. Du får självklart ha med dig sällskap för ännu mer trygghet. Men fokuset är på moderskapet och er nyddfödda knodd + eventuella storasyskon. 
INOMHUS SESSION:När jag anländer, introducerar jag mig och lägger sedan en del tid på att lära känna dig. Sedan hade jag tyckt om ifall du ville ge en liten rund tur i ert hem så jag kan ta en titt på de bästa potentiella platserna. Ett tips är att dra upp persienner och gardiner för att få in så mycket ljus som möjligt. Resten av fotograferingen kommer sedan vara rolig och avslappnande. Jag kommer ge lätta instruktioner om vad du ska göra och vart du ska vara. 

VAD SKA VI HA PÅ OSS? 

Först och främst vill jag att du ska veta att jag har en hel garderob med massor av fina klänningar att hyra ut ifall du vill slippa stressen att själv behöva hitta något. Men mitt största tips är att hitta något som du känner dig bekväm i, oavsett om det är jeans och en skön t-shirt eller en fin klänning, för om du känner dig obekväm och osäker i din outfit, kommer detta synas i bilderna. Mina klänningar passar lika bra på gravida som på nyblivna mammor! 
När det kommer till mini har jag inte hunnit bygga upp någon garderob än så här uppskattas det ifall ni själva kan hitta en matchande outfit till dig. 
Här är några tips på vad ni kan tänka på att när ni väljer ut en outfit till er nya familjemedlem. 
• försök att hitta kläder som matchar din valda outfit, men gärna i en kompletterande färg för att skapa kontraster. Bär du en röd klänning passar det perfekt med färgerna vitt, khakigrön & brunt till exempel. 
• Bär gärna inte för mycket mönstrade kläder utan gärna stilrent och simpelt. Less is more. 

Tips på outfits och favorit butiker ~

Till mammorna~

H&M, Gina Tricot, Nelly, Asos, Zara,
Chiquelle, Madlady, Boohoo 

Till de små liven~

Newbie, Kaphal, Zara kids, Lindex, H&M, Livly Clothing, 

Bilderna är från mitt Pinterest board ~ klädtips inför fotografering  

ÖVRIG FAQ´S 

•VAD GÖR VI IFALL DET REGNAR? 

Jag fotograferar i alla typer av väder förutom regn. Skulle de regna under fotograferingsdagen så hör jag av mig och vi bokar in en annan dag.

• VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÖRBEREDA VÅRT HEM?

•VAD HÄNDER IFALL JAG BLIR SJUKA?

Om du/ni eller mini är sjuk på dagen vi ska fotografera, bokar jag mer än gärna ett nytt datum. Samma gäller för mig, mår jag inte bra låter jag er veta det så fort som möjligt och vi hittar ett nytt datum. Jag dyker aldrig upp på en fotografering sjuk eller dylikt, speciellt inte ifall du har en nyfödd. Det tillkommer inte någon avgift att boka om. 

• NÄR FÅR JAG SE BILDERNA?

Det ska bli så fantastisk kul att få komma hem till er, få en inblick i vilka ni är! Varje hem är unikt och är fyllt av så mycket minnen. När ni förbereder ert hem se till att små distraherande saker är undan plockat men känn inte att ni behöver göra det kliniskt rent. Jag vill fortfarande att det ska kännas att det bor folk här och få se allt de där ni älskar. 
Några dagar efter vår fotografering skickar jag en smygtitt i ett privat online galleri till dig där du kan ladda ner bilderna. 

Ungefär 2 veckor efter fotograferingen skickar jag ett mail till dig på exakt samma sätt som du fick smygtitten på. Du får ett eget online galleri där du kan logga in och ladda ner dina bilder. Detta är den bästa delen, du kan även dela dessa bilder med dina nära och kära om även dem önskar vilja se dina bilder. 

Har ni några mer funderingar som ni inte fått svar på här? Tveka inte på att höra av er! 

_MG_9145.jpg
_MG_1412.jpg
_MG_0327.jpg
_MG_3262.jpg