_C0A8830.jpg
M I N I 
J U L F O T O G R A F E R I N G 
27 November    

VAD ÄR EN MINI JULFOTOGRAFERING? 

Detta är en 15 minuters fotografering där jag har byggt upp två olika miljöer för att skapa en mer julig känsla i bilderna. Vi kommer fokuserar på att fånga mysiga stämningsfulla bilder på er familj eller endast barn om så önskas.

Vid bokning av just denna fotografering får du en klädguide med tips på vad man kan ha på sig under fotograferingen för att det ska passa temat så bra som möjligt.  

PRIS: 1500 kr  

_C0A8637.jpg
_C0A8992.jpg
_C0A8630.jpg
_C0A9052.jpg

Vanliga frågor

Vad kostar en mini julfotografering?


Fotograferingen är i 15 minuter + 5 högupplösta bilder och kostar 1500kr [ord pris för en fotografering: 3900kr]
Vad ingår i priset?


I priset ingår 15 minuters fotografering, 5 högupplösta bilder levererade i ett onlinegalleri där ni kan ladda ner direkt till dator eller mobil och framkalla hur mycket ni önskar. Själva rekvisitan ingår i priset, det vill säga att jag bekostar den för att ni ska få möjlighet att använda den till era bilder.
Hur går bokningen till?


Fotograferingen kostar 1500kr och för att säkra din plats betalas en bokningsavgift på 750kr in och när denna är betald är din tid bokad. Resterande av totalpriset betalas efter fotograferingen. Fakturorna skickas via mail. Bokningen sker via formuläret längre ner på sidan.
Vart kommer fotograferingen vara?


Vi kommer att fotografera i min studio som ligger i öfvre fabriken i Tollered, JT Bergs väg 16, Mer information om platsen får du vid bokning.
Vad ska barnen ha på sig?


Du kommer få en klädguide vid bokning, men jornnära färger passar finast in till miljön & juliga dova färger. Försök gärna att undvika kläder med färgstarka tryck och dylikt.
Får man ta familjebilder?


Självklart ska vi fotografera hela familjen! Vi fokuserar på de ni främst vill ha bild på och har vi tid över så kan vi ta lite andra bilder också.
Vad bör vi tänka på inför fotograferingen?


Det är bra att tänka på att komma mätta i magarna och utvilade, se även till att vara på plats i god tid för att undivka onödig stress för er skull. Väl under fotograferingen är det bra om du som förälder är beredd på att släppa loss och busa med era barn för att få fram genuina leenden och skratt om det skulle behövas. Kommer ni på drop in så får ni ha i åtanke att det kan vara fullt schema därför rekommenderar jag att förboka.

Boka er mini session här!
arrow&v

Tack för din förfrågan!