_MG_7549.jpg

PARFOTOGRAFERING 

Sverige, Alingsås, Göteborg

Vill ni göra något utav det vanliga och boosta ert förhållande med massor av kärlek! En parfotografering är som en rolig dejt. 

_MG_9881.jpg
_MG_0175.jpg
_MG_0092.jpg

Ta med mig på era äventyr & få er kärlek förevigad! 

För mig är det viktigt att fotograferingen ska bli personlig för er! Jag kommer därför inte bara placera ut er på en plats bara för att det blir fint på bild. Jag vill att ni ska bli förevigade på en plats som ligger er nära om hjärtat! 

Kanske har ni ett landställe som ni älskar att spendera tid vid, ett café där ni hade er första dejt på eller varför inte hemma hos er? Berätta för mig om ert favoritställe så planerar vi den perfekta fotograferingen för er! 

Har ni inget favoritställe? ingen fara jag har ett helt lager med fina platser och ideér, vi kommer på något bra tillsammans! 

Hur går det till?

BOKA TID 

Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedanför. Jag gör endast 3 fotograferingar i månaden för att kunna skapa en så personlig och bra fotografering som möjligt för er.  

Är jag ledig bokar vi in en tid och vid bokning skickas ett avtal samt bokningsfaktura på 50% av de totala paket priset. Denna återbetalas inte vid avbokning. 

PLANERING 

När bokningen är klar börjar planeringen inför er fotografering. Jag vill höra era önskemål om plats & känsla över bilderna. Ni kommer få hjälp med klädval och inspiration för att skapa en så unik fotografering som möjligt för er. 

FOTOGRAFERING

Jag kommer att guidea er igenom hela fotograferingen. För att skapa en så naturlig fotografering som möjligt och få er att känna er avslappnade, ser jag alltid till att prata med er, ha lite stämningsfull musik i bakgrunden. 

LEVERANS 

1-2 veckor efter fotograferingen kommer ni få bilderna levererade till er genom ett onlinegalleri. Ni väljer ut era 10 favoriter som sedan skickas högupplösta.

Vill ni köpa till fler bilder går det såklart också. 

_MG_5468.jpg
_MG_5610.jpg
_MG_5697.jpg

1 TIMME 

Kärleksfull parfotografering 

VAD INGÅR?

- Fotografering i en timme på valfri plats    

- 10 Högupplösta bilder i ett onlinegalleri 

- Möjlighet till att fotografera med 1 ombyte

- Milersättning inom 20km  

3900 kr 

_MG_9091.jpg