Hanna&Linus-177.jpg
logga.png

M A M M A  &  J A G 

M O D E R S K A P S F O T O G R A F E R I N G   A L I N G S Å S 

En värdefull upplevelse

Detta är en fotografering där du och ditt barn är i fokus, ett perfekt tillfälle för dig som valde att inte eller inte hann med en gravidfotografering. Men samtidigt en fin komplettering till din gravidfotografering. Tillsammans kommer vi skapa kärleksfulla och varma fotografier som kommer finnas med er i generationer. 

Mitt fokus är att fånga bandet mellan mamma & barn. 
_C0A8193.jpg

V A D  N I  K A N  F Ö V Ä N T A  E R   A V  M I G  S O M  F O T O G R A F 

01.

02.

03.

För att skapa den där härliga känslan i dina bilder är plats och ljus superviktigt. Därför lägger jag extra mycket tid på att leta upp de bästa platserna inför våran fotografering. Ni har möjligheten att få fotograferas ute i naturen men också inomhus i min harmoniska stylade studio. 
Vet du vad, det är helt okej att känna nervositet inför er fotografering. Men denna fotograferingen kommer bli allt annat än obekväm, stel och tråkig. Jag kommer guida dig & ditt barn genom hela fotograferingen för att få fram de äkta känslorna i er. När ni lämnar fotograferingen är mitt mål att ni ska gå där ifrån och känna att ert band är starkare än någonsin. 
 

NOGA UTVALDA PLATSER 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

LÅNA BOHEMISKA KLÄNNINGAR

Likt som ljus och plats så har även klädsen betydelse i en bild. Därför har jag samlat på mig en egen garderob med massa fina klänningar som du mer än gärna får låna under din fotografering. Kika in mitt galleri och kolla ifall du hittar någon i din smak, SE HÄR.
Alla klänningarna är anpassade för både gravida och icke gravida, 
För mig är det superviktigt att ge er en fantastisk upplevelse och därmed kunna lägga ner mycket tid på er. Finnas tillgänglig för er och svara på alla era frågor! Jag tror på att detta skapar en trygghet hos er innan er fotografering och som sedan kommer skapa en härlig känsla i bilderna. 

För att jag ska kunna göra detta har jag valt att lägga fokuset på att bara boka några fåtal gravidfotograferingar varje månad. Det är därför väldigt viktigt att du hör av dig i god tid inpå er graviditet för största chans att hitta ett datum.  

Se priser och vad som ingår längre ner!  

BOKA ER FOTOGRAFERING TIDIGT

BOHEMISK MILJÖ INOMHUS

Att fotograferas utomhus krävs mycket planering och ibland ombokningar för att vädret kommer i mellan.
Därför kan jag nu även erbjuda en fotografering inne i min otroligt fina och avslappnande studio. 
Du & ditt barn är varmt välkomna att förhöja er fotograferingsupplevelse genom att fotograferas inne i denna varma & bohemiska miljö! Låt oss tillsammans skapa de bästa förutsättningar till att göra denna fotografering unik för just er och era önskemål. 

Denna drömmiga studio hittar ni i en tegelfabrik i Tollered belägen, 28 minuter från Göteborg, 13 minuter från Lerum, 18 minuter från Alingsås & 50 minuter från Borås.

Vill du se vad för typ av bilder vi kan skapa här, kika nedan.  

 
_C0A4681.jpg
Matilda & melina

Kärleksfullt

_C0A7473.jpg
johanna & freja

Avslappnat

"Tusen tack Linnea! För en så avslappnad och härlig fotosession, det var verkligen klockrent för mig och Freja."

- Johanna o Freja 

_

Fina ord 

M A M M A  &  J A G   F O T O G R A F E R I N G   A L I N G S Å S 

_C0A7816.jpg
_C0A7689.jpg
_C0A7405.jpg
_C0A7619.jpg
_C0A7723.jpg
_C0A7579.jpg

B U S  &  M A T P A U S 

Det är många som är oroliga över att sitt barn "inte går att fotografera" Att dem inte lyssnar eller blir väldigt ledsna under tiden. Men jag vill att du ska veta att jag har ett grymt tålamod [har satts på prov av min egna lilla huligan hemma] & försöker tillsammans med dig göra detta till en härlig stund för dig & ditt barn. 
Vi låter barnet styra fotograferingen. 

Låt inte mig hindra från matpauser, vi alla måste äta stor som liten. 
Behöver ditt barn ammas under fotograferingen är det absolut inga som helst problem. Skulle det även kännas okej för dig är detta en stund jag mer än gärna fångar er. Det är så otroligt vackert att ha på bild & något jag själv ångrar att jag inte förevigade nu när tiden är förbi! 


 
_C0A8124.jpg

H U R   G Å R   D E T   T I L L ? 

01.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

När du landat i att du vill boka en fotografering hos mig, skickar du in en förfrågan via länken som du finner längst ner på sidan. Här får du gärna berätta mer om dig och ditt/dina barn, för att jag ska få en så bra bild och känsla av er som möjligt. Jag tar endast 4 bokningar i månaden så jag rekommenderar att du är ute i god tid. 

02.

INFÖR FOTOGRAFERINGEN 

Vi har hittat ett passande datum & bokat in en fotografering. Du får då en bokningsavgift skickad på 50% av paketkostnaden. Denna avgift garanterar er bokning och dras sedan av från slutfakturan. Samtidigt får du tillgång till min kundgarderob samt en klädguide för hur du ska klä dina barn.  Du kommer bli informerad om plats senast dagen innan & detta väljer jag utefter dina önskemål. Jag fotograferar alltid under soluppgång eller solnedgång för att få de bästa ljusförutsättningarna. 

03.

FOTOGRAFERINGEN

Jag hör av mig dagen innan för att stämma av vädret och även kolla så att ni mår bra och är taggade! Skulle det regna eller vara snöstorm, finns möjligheten att fotograferas inne i min otroligt mysiga studio om vi inte hittar ett nytt passande datum. Ombokningen är kostnadsfri. 

04.

LEVERANS AV ERA BILDER

Ungefär en vecka efter fotograferingen skickar jag ett urvals galleri på ca 40 bilder. Här kan ni i lugn och ro välja ut era favoriter. Skulle du vilja köpa till extra bilder är det helt okej. Priset på de olika paketen är från 250kr och uppåt. Så fort du valt era favoriter gör jag en djupredigering på bilderna och skickar sedan i ett nytt galleri till dig. Där kan du ladda ner bilder både för webb och framkallning. 
Du får bilderna levererade till dig så fort slutfakturan är betald och klar. 

Mammafotografering


1 TIMMA FOTOGRAFERING 
[både på dig och mini samt bara enskilda bilder på mini om önskas] 
 

~ 50 HÖGUPPLÖSTA BILDER I ETT  PERSONLIGT ONLINEGALLERI 

LÅN AV 1 DRÖMSKA KLÄNNINGAR ATT BÄRA 

RESOR
Resor inom 15km ingår 

 

4900 kr

_MG_4483.jpg
_C0A9374.jpg

Tillval

LÅN AV BOHEMISK PÅFÅGELSTOL : 500kr 
SMYCKA STOLEN MED BLOMMOR: fr. 1000kr 
BLOMSTERKRANS: fr. 800kr 
 
HÖGUPPLÖSTA BILDER: 250kr /st   
PAKET PÅ 5 BILDER: 1000kr 
PAKET PÅ 10 BILDER: 1500kr 
 
EXKLUSIVT ALLA BILDER [ 40st ] : 3000kr 
LINNÉ ALBUM - 3500kr
[med alla dina fantastiska bilder i, 20 uppslag]

 

Boka din fotografering