top of page

STUNDER ATT FÖREVIGA UNDER BRÖLLOPET: FÖRBEREDELSER

Uppdaterat: 26 jan.

Är det något jag värdesätter så är det mina brudpars bröllops upplevelse och att dem ska få ut så mycket som möjligt av mig som fotograf. Vad är då mer perfekt än att ge er tips på stunder som är värda att fundera lite extra på att föreviga? Jag tänkte därför göra som en liten bröllops serie med 3 olika inlägg där jag tipsar om mina favorit stunder under er bröllopsdag som även ni inte kommer vilja missa att föreviga.


Jag tycker vi börjar från start och kickar igång med den allra första magiska stunden på hela dagen: Era Förberedelser. Stunden då ni samlat personerna som betyder lite extra mycket för er, för att vara med och finnas som stöd för er när ni är som nervösast.

Jag vill att ni ska kolla tillbaka på era bröllopsbilder och minnas exakt hur er bröllopsdag började. För detta är en väldigt speciell stund med mycket känslor i luften och mycket nervositet.


TIPS OM NI VALT ATT HA MED FOTOGRAF UNDER ERA FÖRBEREDELSER:

Tänk på att förutsättningarna till ljusa och fina bilder förbättras ifall ni väljer att göra iordning er i en ljus lokal eller ett rum med mycket ljusinsläpp. Detta är något som uppskattas av fotografen väldigt mycket. [we looove that light]


Önskar ni bilder på alla fina, väl utvalda detaljer som speglar just er? Se då till att ha dessa finns tillgängliga för fotografen att fotografera när hen är på plats. Kommer ni inte befinna er på samma plats under förberedelserna och fotografen är med bruden är ett tips att ha ringar, blommor etc. tillgängligt på platsen där bruden befinner sig.


Önskar ni att föreviga bådas förberedelser? Då är det en fördel om ni är i olika rum så jag endast kan springa emellan rummen och fotografera er båda.


Nästa inlägg kommer jag tipsa om min favorit stund!

Comentarios


Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page