_C0A3968.jpg

P R E S E N T K O R T  |  F O T O G R A F E R I N G 

Alingsås & Göteborg

E T T  M I N N E  S O M  B E S T Å R 

Vill du ge bort en värdefull och personlig present till någon du tycker om? En present som man kommer att uppskatta i flera års generationer? Då är en fotograferingsupplevelse den ultimata presenten.  

Att få en fotografering är en stor investering för livet och du kommer garanterat göra personen som får den otroligt glad. Det blir ett fint och ovärderligt minne i form av fotografier som man kommer älska att se tillbaka på. 
 

När du beställer ett presentkort kan du välja mellan att ge en hel fotografering eller ett valfritt belopp [minst 1500kr]. Alla presentkort skickas hem till beställaren fint inslaget i ett kuvert och vid köp av en hel fotografering skickas även en lyxig box med gotte saker. 

_MG_0045.jpg
_C0A1286.jpg
_C0A9159.jpg
_MG_7723.jpg

E N  T I D  L Ö S  G Å V A 

En gåva som passar de allra flesta. Jag skulle därför säga att ett presentkort på en fotografering 

är den perfekta presenten att ge bort till din partner i present, som doppresent, julklapp till farmor och farfar, till bästa vännen på hennes babyshower eller till en fantastisk mamma eller pappa.

Det är verkligen en present för alla.  

_C0A1337.jpg

F R Å N  B E S T Ä L L N I N G  T I L L  F O T O G R A F E R I N G 

 B E L O P P 

01.

Du bestämmer ifall du vill ge bort en hel fotografering eller ett valfritt belopp [minst 1500kr]. Längst ner på sidan fyller du sedan i dina uppgifter och vem som ska få gåvan. 

02.

L Y X I G  B O X 

Om du köper en hel fotografering så levereras presentkortet i en lyxig box med lite smått och gott till personen som ska få fotograferingen. 

_C0A3968.jpg

L E V E R A N S

03.

När jag mottagit din beställning skickas en faktura till den angivna mailadressen och så fort den är betald kommer jag att skicka din gåva färdig inslagen och redo att ge bort.  

B O K A 

04.

Så fort gåvan har getts bort rekommenderar jag att så fort som möjligt boka för att få den tid ni önskar. Dem kommer få en tydlig informationsguide med all infora

_C0A3973.jpg

B O K N I N G S I N F O R M A T I O N

➳  Vill du få presentkortet innan jul har du möjlighet att hämta det hos mig i Alingsås. 
➳  Du betalar genom en faktura som skickas till den angivna mailen, med betalningsvillkor på 14 dagar. Presentkortet  börjar inte gälla förens betalningen mottagits. 
Presentkortet är giltigt i 6 månader.  

➳  Jag rekommenderar att innehavaren av presentkortet bokar in en fotografering så fort som möjligt för största chans att få önskad tid då jag blir fullbokad snabbt. 
➳  Du kan välja att ge bort en hel fotografering eller valfritt belopp. Du kan välja mellan Gravid, mamma, familj & parfotografering. När beloppet överstiger fotograferingens värde kan innehavaren av presentkortet välja att lägga till rekvisita så som blomsterkrans eller fotoprodukter. Vid köp av mindre belopp betalar innehavaren av presentkortet resterande belopp vid bokning. 

➳  Presentkort kan ej returneras eller bytas mot kontanter. Överbliven summa på presentkortet byts ej ut mot kontanter. 
➳  Vid boknings av fotografering ska koden på presentkortet nämnas i bokningen. 
➳  Fotograferingen sker antingen utomhus eller inne i min studio. Vid fotografering utanför alingsås/floda tillkommer milersättning på 35kr/mil. 

_MG_4483.jpg
_C0A2785.jpg

Vad fantastiskt fint av dig att vilja ge bort en så värdefull gåva! 

Fyll i formuläret nedanför, så får du en bekräftelse inom 24 timmar. 
Tveka inte att höra av dig om du har funderingar! 

VIKTIGT! 

Kika din skräppost ett par dagar efter din beställning. Mitt svar kan ha hamnat där. 

P R E S E N T K O R T S F O R M U L Ä R 

Gåva:
Fotografering som presentkortet ska gälla på?
Bokningsvillkor
Beställ en personlig gåva

Tack för att du skickar in!