top of page
Josefin&Klas-314.jpg

Efter att ha fotograferat över 50 bröllop, har jag vart med och jobbat med en del olika leverantörer. Jag vill därför tipsa er om mina favoriter och kanske hjälper det er lite i allt detta letande. Dessa listor fylls på successivt, klicka på de olika leverantörerna för att hitta mer info.  

De flesta lokaler erbjuder oftast att komponera bröllopsmenyn i lokalpriset. 

Men vissa erbjuder inget och då är det perfekt med dessa cateringfirmor. 

➳  HILMA & EVERT  

"Vårt kök och kontor ligger i bruksorten Tollered strax utanför Göteborg. I den gamla bomullsfabriken från 1800-talet lagar vi mat från grunden, gärna med råvaror i säsong, från närliggande gårdar och producenter. Då och då bjuder vi också in till matlagningskvällar och kurser för mindre sällskap av såväl stora som små kockar, bagare och konditorer." 

➳  BOHO BAR 

"Dem erbjuder allt ifrån bufféer, flerrätters eller sharingkoncept, med eller utan foodtruck! Hur mysigt. Ni kommer få uppleva personliga smakkombinationer inspirerat av matkulturer ifrån världens alla hörn" 

➳  GÖTEBORGS RESTAURANG SKOLA 

Dem har en rad olika menyer för att det ska passa er så bra som möjligt! Samt att dem är en skola vilket gör att dem passar perfekt för er som planerar budget bröllop. 

➳  BRANDT STREETFOOD 

Food truck 

➳  SWEDISH TACO 

Food truck 

_MG_4150.jpg
_MG_6199.jpg
_MG_0996.jpg

 

➳  IN ESTELLE´S POCKET 

Vintage uthyrning, allt som hör till dukning! 

➳  IMAGO BALLONGER 

Fixar det finaste och helt magiska ballongbågarna och dekorationer till ert bröllop. Vill ni ha något unikt så är detta verkligen de. För att se mer av deras arbete kring bröllop [kika på mina instagram reels] 

➳  OH HAPPY 

Textiler, dekor och trycksaker. 

➳  VESTER DESIGN 

Dessa brudar erbjuder allt ifrån dekorationer, trycksaker, blommor och ett helhetskoncept där dem hjälper er med det mesta! Dem har även en egen shop där ni lätt kan köpa dekorationer snabbt och lätt. 

 

➳  ESTHER FRANKE

Designar utefter dina önskemål och är en riktigt stjärna! Hon skapar magiska klänningar som får dig att känna dig som en gudinna på din bröllopsdag.  

➳  BRÖLLOPSBRUKET 

Ett helt fantastisk koncept. Moderna second hand brudklänningar för dig som inte vill lägga en hel förmögenhet. Hitta allt ifrån ivory and grace till Abby Waits. 

➳  ABBY WAITS  

Här hittar ni fantastiskt fina & unika klänningar.  

➳  IVORY & GRACE   

En av de populäraste butikerna för brudklänningar.  

 

➳  JENNIFER BAUHN 

Kommer till dig 

➳  ELING HANG 

Kommer till dig 

➳  PETRONELLA NILSSON 

Kommer till dig 

➳  SALONG MIMMI - BORÅS 

De kan komma till dig eller så kan du bokas in i salongen 

 

 MICHAELA - LOVLEYSTORIES BY M 

Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page