top of page

BOUDOIR FOTOGRAFERING 

EMPOWERING ALL BODIES

Kom som du är & hylla din kropp, för dig och ditt självförtroende

_C0A5645.jpg

Vad innebär en Boudoir fotografering?  

Boudoir är en fantastisk QUEEN möjlighet att få lite "ME TIME" ifrån jobb, barnen eller ditt bröllopsplanerande & för att hitta tillbaka till dig.  En boudoir fotografering hos mig är som en egoboost för ditt självförtroende. Denna fotograferingen handlar bara om dig och ingen annan. Du kommer mötas av en härlig stämningsfull miljö där du kommer få bli ompysslad med smink, styling av håret, bubbel och tilltugg. 

Dem som gör denna typ av fotografering gör det oftast i syfte för att ge till sin blivande i morgongåva. Men jag tycker det är minst lika viktigt att göra det för sig själv oavsett om man ska gifta sig eller inte. Sen om din partner också får njuta av dessa bilder är det ju bara en bonus. 

 

Är denna fotografering för mig? 

Det spelar ingen roll viken storlek du har på kläderna, om du är ung eller gammal, oavsett skavanker eller komplex! Denna fotograferingen är för att visa dig själv hur jävla snygg du är. 

Skicka en intresseanmälan idag

Är du intresserad av att boka in en dag där fokus bara är på dig och att stärka din kropp? Skicka då in en förfrågan så kanske vi kan skapa något magiskt tillsammans. 

_C0A9942.jpg
_C0A9951.jpg
_C0A9959.jpg

Studion vi kommer vara i är belägen i Tollered, på Öfvre Fabrikerna inne i min alldeles egna studio. Det är en liten mysig studio med naturlig och harmonisk känsla. Mitt mål är att du ska våga känna dig fri och avslappnad kring mig och i min miljö. 

Vita väggar, svala textiler, jordnära färger och minimalistiskt stil. Denna studion gör det perfekt för den stilrena, romantiskt vackra & lite sexiga looken i din boudoir bilder. Det kommer byggas upp flera olika miljöer som gör att du kommer få variation i dina bilder.  

The studio

Boudoir Jams 

Vill du känna lite på känslan och stämningen som kommer vara i studion. Här har ni min spellista med blandade låtar som jag lovar kommer få dig i rätt mood. 

_C0A8979.jpg
_C0A5539.jpg
_MG_5723.jpg

Säg Hej till Jennifer, 

Makeup artisten som jag rekommenderar alla dagar i veckan!! Jag har det senaste året jobbat tillsammans med henne och hon kan verkligen sin grej! Därför tycker jag verkligen att du ska boka in henne inför din fotografering! Se till att skämma bort dig själv under denna dagen och tillåt dig själv att bli ompysslad! Du får en så mycket bättre upplevelse då. 

Ni hittar hennes instgram HÄR 

Makeup artist 

_C0A5816.jpg
_C0A9618.jpg
_MG_5915-2.jpg
_C0A9060.jpg

Unna dig denna fina stund, som du senare kan se tillbaka på.

Ett minne som kommer få dig att känna stolthet.  

Boudoir-23.jpg
_MG_8090.jpg
_MG_5756-2.jpg

INVESTERA I DIG SJÄLV & GE DITT SINNE DENNA EGO BOOST

Detta får du om du bokar 

60 minuters fotografering 

Möblerad studio att fotografera i, med avslappnad miljö. 

En förberedelse guide så du är väl förberedd. 

Tillgång till rekvisita. 

Flera ombyten  [ du tar med egna outfits så många du känner för ] 

Minst 20 högupplösta bilder 

Bubbel och tilltugg 

Härlig stämning 

3999 :-  

Delbetalning är möjligt. 

[ Priset delas redan upp på två olika betalningar,

en vid bokning & en efter fotografering ] 

_MG_5946-2.jpg
Boudoir-46.jpg

FOTOGRAFERINGEN

01.

Välkommen 

Okej, så du har bestämt dig för att du vill göra detta! WOOHOO, heja dig! Du är på plats 1 timma innan din fotografering om du bokat Jennifer Bauhn. När du kommer till min studio, kommer du välkomnas med ett glas bubbel och lite tilltugg om det önskas. 

Vi pratar lite, jag berättar om hur allt kommer gå till och när du känner dig redo kör vi igång med makeup. 

02.

Make up & Styling 

Har du bokat Jennifer som makeup artist så kommer du innan fotograferingen att bli sminkad av Jennifer Bauhn. Där ni bollar lite tankar och ideér om vad för typ av sminkning som passar dig så att du känner dig  bekväm. 

03.

Första outfiten 

Efter sminkningen kikar vi på dina valda outfits och pratar lite om varför du  valt just dem och vilken som är din favorit, vilken miljö som hade passat bäst med var outfit. Men främst pratar vi om dig! 

Jag vill höra vad du gillar med dig själv och vilka osäkerheter du har hos dig själv. På detta sätt underlättar det poserandet för mig så det alltid känns bekvämt för dig.

 

Vi börjar med din mest bekvämaste outfit som en "Ice breaker"  

04.

Posering & fotografering 

Fotograferingen är igång och vid det här laget försöker jag verkligen vara mig själv för att göra det avslappnat för dig som möjligt. 

Jag förväntar mig inte att du ska vara självgående och komma på poser själv, om du såklart inte vill det då, då är det kanon! Men jag kommer guida dig igenom hela fotograferingen och framhäva dig på bästa sätt. 

Jag gillar att fokusera på känslan i bilden & jag vill att du ska känna att det är äkta och inte någon annan. 

Boudoir-16.jpg

ÄR DU REDO ATT 
BOKA? 

Vid bokning var noga med att ta med dessa punkter:  
- Namn & Efternamn 
- Telefonnummer [du kommer få ett sms när jag återkopplat på mail] 
- Adress 

Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page