top of page
_C0A8446.jpg

Nämen hej vännen

SÅ FANTASTISKT KUL ATT DU HITTAT HIT, DET ÄR JAG SOM ÄR LINNEA BROBERG. 

Här har ni mig, en fantastiskt glad och sprudlande själ med ett hjärta som slår för det naturliga, bohemiska och spontana!  Agerar jag inte fotograf, ja men då grejar jag hemma med något diy eller jagar min "lilla" huligan här hemma och titulerar mig själv som powermama. 

 

Jag ska inte ljuga, jag är den typ av person som gärna sjunger högt i bilen & tror att jag sätter alla toner med bravur... akustiskt är favoriten. Att inreda och renovera vårt hem gör jag gärna 1000 ggr om, hittar alltid något nytt att pilla med. Jag kan inte få nog av sushi,   helst friterade och vanliga California rolls med chillimajo, mycket ingefära och rostad lök på, mmmhhh!!! 

Här har ni mig! 

!

Efter en fotografering hos mig är mitt mål att du ska komma hem med ny energi, mycket kärlek och känslan av en fantastisk upplevelse du gärna gör om. 

_C0A8703.jpg
IMG_6815.jpg
IMG_7692.jpg

Linnea Broberg - Fotograf 

Följ med mig under en fotografering. 

TRÄFFA MIN FAMILJ 

IMG_6998.jpg

Linnéa

_MG_7292.jpg

Kevin

_C0A0263.JPG

Mio

Hon som alltid vill få sin vilja igenom & som älskar spontana picknickar vid sjön oavsett årstid [men bara om solen är framme].  Måste alltid hålla sig sysselsatt & har alltid något nytt projekt på G eller så planerar hon fotograferingar. Städar gör hon som bäst när hon är sur och grinig....är jag ensam om detta?? 
Möt min favorit person. Kevin, min äventyrs buddy - han som alltid får mig att våga saker jag annars själv inte skulle göra. Min partner in crime & drivkraft. Har jag en dröm står han vid min sida och ser till att den blir uppfylld.  
Han är den typ av person jag älskar & vill bli gammal med. 
Lilla M, han som kom och förändrade hela vårt liv. Han som ger oss så mycket kärlek varje dag. En riktigt energi knippe eller vilding skulle jag nog mer kalla honom, precis som sin pappa & envis som sin mamma. 
 

Avslutningsvis vill jag bara säga. Jag är långt ifrån fotografen för alla. Jag lever för det intima och naturligt kärlekfulla, tar mig gärna till platser som kräver energi och engagemang för att ta sig dit - där frodas min kreativitet som bäst. 

Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page