_MG_9821-2.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING / MAMMAFOTOGRAFERING

Sverige, Alingsås, Göteborg 

Investera i dina minnen för framtiden 

Hej där, du fina mamma! Jag är säker på att du är medveten om hur fort tiden flyger iväg. Förgyll graviditeten eller bebisbubblan med en fantastisk minnesvärd upplevelse som denna. Varje gravid kvinna och mamma förtjänar en stund där fokusen endast är på dig och barnet. Föreviga ert finaste minne som ni senare kan kolla tillbaka på och minnas.  

NOGA UTVALDA PLATSER 

För att skapa den där härliga känslan i dina bilder är plats och ljus superviktigt. Därför lägger jag extra mycket tid på att leta upp guldkorn till just våran fotografering. Jag har hunnit samla på min några smultronställen som har det där perfekt ljuset och som är lätta för dig att ta dig till. 
_MG_0134.jpg

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

Vet du vad, du kan vara lugn! det kommer bli allt annat än obekvämt, stelt och tråkigt. Jag ÄLSKAR att ge komplimanger och när du lämnar denna fotograferingen är mitt mål att du ska känna dig som värsta powerkvinnan!
Ibland ställer jag mig i konstiga positioner för att få till den bästa vinkeln, det är helt okej att skratta, för jag kan bara tänka mig hur det 

LÅNA BOHEMISKA KLÄNNINGAR

Likt som ljus och plats så har även klädsen betydelse i en bild. Därför har jag samlat på mig en egen garderob med massa fina gravidklänningar som du mer än gärna får låna under din fotografering. Kika in mitt galleri och kolla ifall du hittar någon i din
smak, se här
För mig är det superviktigt att ge er en fantastisk upplevelse och därmed kunna lägga ner mycket tid på er. Finnas tillgänglig för er och svara på alla era frågor! Jag tror på att detta skapar en trygghet hos er innan er fotografering och som sedan kommer skapa en härlig känsla i bilderna. 
För att jag ska kunna göra detta har jag valt att lägga fokuset på att bara boka några fåtal gravidfotograferingar varje månad. Det är därför väldigt viktigt att du hör av dig i god tid inpå er graviditet för största chans att hitta ett datum.  

Se priser och vad som ingår längre ner!  

BOKA DIN FOTOGRAFERING TIDIGT

_MG_8580.jpg

"Finner inga ord på hur duktig du är, du har verkligen fångat just det där i bilderna och jag älskar min kropp!" 

Andrea 

Vanliga frågor

När bör jag boka in en fotografering?


Skicka din bokningsförfråga så fort du vet att du vill föreviga din graviditet, ju tidigare desto bättre för planering. Det är såklart väldigt individuellt när man vill bli fotograferad, men en rekommenderad tid är runt vecka 25-35. Då har magen fått form och vuxit till sig. Men det viktigaste är såklart att du mår bra och kan njuta av denna upplevelse till fullo.
Får min sambo & syskon vara med?


Självklart får dem det! Jag brukar i detta fall först fotografera er alla tillsammans och i slutet fokuserar jag mer på dig. Då är du lite varm i kläderna och inte alls nervös för att stå framför kameran själv. Något att tänka på är att matcha kläderna med varandra, gärna i naturfärger för en så harmonisk känsla som möjligt. Har ni svårt att välja så hjälper jag mer än gärna till!
Jag är inte alls bekväm framför kameran!


Du kan vara helt lugn! Det bästa med att vara gravid är att man inte behöver anstränga sig så mycket. Jag brukar alltid säga att en gravid kvinna har ett speciellt glow som ingen annan har och detta syns verkligen. Jag kommer guida dig genom lätta och neutrala poser. Jag prata med dig under hela fotograferingen så du behöver inte vara rädd för att det kommer bli stelt.
Fotograferar du utanför Alingsås - Göteborg?


Självklart gör jag det, jag älskar att upptäcka nya ställen och kommer mer än gärna och hälsar på dina hemtrakter! Kontakta mig för mer information kring fotografering i din ort.
Vad ska jag ha på mig?


För att du inte ska behöva köpa dyra klänningar inför din fotografering så erbjuder jag dig att låna fina klänningar från min gravidgarderob. Mitt urval av klänningar uppdateras ständigt och finns i alla olika storlekar. Självklart kan du bära något eget till fotograferingen! Har du svårt att välja så hjälper jag dig mer än gärna!
Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?


Det är superviktigt för mig att se till så att du aldrig fryser under våran fotografering, därför har jag supergrymma värmekuddar som jag fäster innanför klänningen. Mina klänningar är även oftast dubbla tyger vilket gör att du mer än gärna får bära tigts under klänningen. Vi tar pauser med massa varma filtar, varm dryck och kör lite kortare fotograferingar. Allt för att minimera risken för istappar till fötter.

INVESTERING FÖR FRAMTIDEN

Gravidfotografering 

BOKNINGSGÅVA 
 
1 TIMMA FOTOGRAFERING 

2 OMBYTEN BLAND MINA GRAVIDKLÄNNINGAR 

[här fotograferar vi även på 2 olika platser för miljöbyte] 

10 HÖGUPPLÖSTA BILDER I ETT  PERSONLIGT ONLINEGALLERI 

RESOR
Resor inom 15km ingår 

4900 kr

_MG_5263.jpg
NYHET!! Nu fotograferar jag även dig som nybliven mamma. En fotografering med fokus på dig och kärleken för ert nyfödda liv. En fantastisk tid som lätt kan glömmas bort när vardagen kommer ikapp. Unna dig en mysig stund, bara du och ert lilla hjärta.  Du får 900kr i rabatt vid din mamma fotografering ifall du har bokat en gravidfotografering. Läs mer om hur en mamma fotografering går till här. 
Du får 900kr rabatt vid din bokning av en mamma fotografering ifall du bokat in en gravidfotografering. 

Mammafotografering


1 TIMMA FOTOGRAFERING 
[både på dig och mini samt bara enskilda bilder på mini om önskas] 
 

10 HÖGUPPLÖSTA BILDER I ETT  PERSONLIGT ONLINEGALLERI 

RESOR
Resor inom 15km ingår 

 

3900 kr

_MG_4483.jpg

Tillval 

LÅN AV GALET FIN VINTAGE STOL : 500kr
 
 HÖGUPPLÖSTA BILDER: 250kr /st   
PAKET PÅ 5 BILDER: 1000kr 
PAKET PÅ 10 BILDER: 1500kr 

 
EXKLUSIVT ALLA BILDER [ca. 40st ] : 3000kr 
Du få även ett fantastiskt fint linnéalbum med alla dina bilder i 
20 uppslag. 
 
_C0A2785.jpg
_MG_9671-2.jpg

TILLGÄNGLIGA TIDER 

Juni [bf juli -Augusti]  - 1 tid kvar

Juli [bf augusti - september]  - 3 tid kvar

Augusti [bf september - oktober] - 1 tid kvar 

September [bf oktober - november] - 4 tider kvar

SKICKA ER FÖRFRÅGAN NU DIREKT

Jag är intresserad av
Jag kan fotograferas:
Mina tillval för bilderna:

Tack för ditt meddelande!

PS. Några dagar efter du/ni skickat er förfrågan, kolla gärna skräpposten.

Mitt svar kan ha hamnat där tyvärr.