top of page

En minnesvärd upplevelse

Det är en helt underbar tid som väntar dig. Innan jag själv fick min son kunde jag inte förstå hur tiden skulle gå så fort som alla sa. Nu i efterhand är jag så otroligt glad över att kunna se tillbaka på min graviditet och minnas den tiden som snabbt var förbi.
Förgyll graviditeten med en fantastisk minnesvärd upplevelse som denna. Du  förtjänar en stund där fokusen endast är på dig och barnet som skapas inom dig.
Föreviga ett utav ert finaste minne som kommer följa med er i generationer.  
_C0A5929.jpg

V A D  D U  K A N  F Ö V Ä N T A  D I G   A V  M I G  S O M  F O T O G R A F 

01.

02.

03.

För att skapa den där härliga känslan i dina bilder är plats och ljus superviktigt. Därför lägger jag extra mycket tid på att leta upp guldkorn till just våran fotografering. Jag har hunnit samla på mig några smultronställen som har det där perfekt ljuset och som är lätta för dig att ta dig till. Men jag är väldigt öppen för att hitta nya ställen. 
Vet du vad, det är helt okej att känna nervositet inför din fotografering. Men denna fotograferingen kommer bli allt annat än obekväm, stel och tråkig. Jag kommer guida dig genom hela fotograferingen för att få fram de äkta känslorna i dig. När du lämnar fotograferingen är mitt mål att du ska gå där ifrån och känna dig som värsta power kvinnan!
 

NOGA UTVALDA PLATSER 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

LÅNA BOHEMISKA KLÄNNINGAR

Likt som ljus och plats så har även klädsen betydelse i en bild. Därför har jag samlat på mig en egen garderob med massa fina gravidklänningar som du mer än gärna får låna under din fotografering. Kika in mitt galleri och kolla ifall du hittar någon i din smak, SE HÄR.
För mig är det superviktigt att ge er en fantastisk upplevelse och därmed kunna lägga ner mycket tid på er. Finnas tillgänglig för er och svara på alla era frågor! Jag tror på att detta skapar en trygghet hos er innan er fotografering och som sedan kommer skapa en härlig känsla i bilderna. 

För att jag ska kunna göra detta har jag valt att lägga fokuset på att bara boka några fåtal gravidfotograferingar varje månad. Det är därför väldigt viktigt att du hör av dig i god tid inpå er graviditet för största chans att hitta ett datum.  

Se priser och vad som ingår längre ner!  

BOKA DIN FOTOGRAFERING TIDIGT

BOHEMISK MILJÖ INOMHUS

Att fotograferas utomhus krävs mycket planering och ibland ombokningar för att vädret kommer i mellan.
Därför kan jag nu även erbjuda en fotografering inne i min otroligt fina och avslappnande studio. 
Du varmt välkommen att förhöj din fotograferingsupplevelse genom att fotograferas inne i denna varma & bohemiska miljö som kommer få dig att känna dig som den vackra kvinnan du är! Låt oss tillsammans skapa de bästa förutsättningar till att göra denna fotografering unik för just dig och dina önskemål. 

Denna drömmiga studio hittar du i en tegelfabrik i Tollered belägen, 28 minuter från Göteborg, 13 minuter från Lerum, 18 minuter från Alingsås & 50 minuter från Borås.

Vill du se vad för typ av bilder vi kan skapa här, kika nedan.  

 
_C0A1802.jpg
MARRIT

Bohemisk

_C0A1959.jpg
OLIVIA 

Naturlig

_C0A5025.jpg
ANGELICA

Avslappnad

"Det kändes så skönt att det just var Linnea som fotade mig! Hon fick mig verkligen att känna mig bekväm och allt blev så naturligt - jag är verkligen jätteglad för det!"

Fina ord 

G R A V I D F O T O G R A F    A L I N G S Å S  &  T O L L E R E D

_C0A3545.jpg
_C0A3630.jpg
_C0A3745.jpg
_C0A3525.jpg
_C0A3462.jpg
_C0A3553.jpg
_MG_8580.jpg

"Finner inga ord på hur duktig du är, du har verkligen fångat just det där i bilderna och jag älskar min kropp!" 

Andrea 

Fina ord 

E N   S T U N D   F Ö R   D I G  

It´s your time to shine! Jag vill att denna fotograferingen ska vara unik för dig. Jag vill höra om dina tankar och önskemål för att du ska få den bästa upplevelsen som möjligt. Jag erbjuder därför ett 20 minuters konsultations samtal där du får berätta om er historia och väg till där ni är nu samt om dina tankar och önskemål inför fotograferingen. Vi får möjlighet att lära känna varandra mer och jag tror starkt på att detta får dig att slappna av ännu mer inför fotograferingen. 

 

_C0A2001.jpg
_MG_5287.jpg
_C0A9291.jpg

Fina ord 

LINNÉA!!! 

Jag orkar inte - fy vad du är bra! Det här är så fint och jag kanske gråter lite av lycka <3 Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att få föreviga vår graviditet med dig - det har varit en målbild så himla länge! Du är en underbar person och jag hoppas att framtiden kan ge oss fler möjligheter att ses <3 

 

Tack för att du förevigade även den här speciella tiden i livet för oss - att fått dela både vår bröllopsdag och vår efterlängtade graviditet med dig är något alldeles extra!

Erika    David 

&

-

  TILLVAL FÖR ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE ÄNNU FINARE

_C0A1330.jpg

BLOMMOR 

Jag jobbar med otroligt talangfulla florister och vill du känna dig extra fin och nära naturen, rekommenderar jag att välja till en blomkrans att ha i ditt hår eller kanske pynta din hatt med. 

Hur går jag tillväga? 

1. Meddela i bokningen eller 2 veckor innan din fotografering vad du önskar bära. 

2. Välj sedan en färgkombination som du gillar 

3. Vi använder de blommor som är aktuella för säsongen för att skapa dina dröm bilder! 
 

_C0A1860.jpg

I denna stol vill jag lova att du kommer känna dig som en riktigt gudinna! Dess simpelhet i all ära men vill du uppleva ännu mer mäktig känsla så kan du även pynta den med lite blomster.

Denna ingår vid fotografering i studion men önskas den tas med ut på location så tillkommer en kostnad på 400kr 


 

PÅFÅGELSTOL

_C0A6015.jpg

Att vara gravid är ibland allt annat än en dans på rosor! Skäm bort dig själv och boka in en make up artis och stylist inför din fotografering. 

Jag kan varmt rekommendera Jennifer Bauhn, har jobbat med henne mycket och hon har gjort alla mina kunder supernöjda  
[kontakta henne för prisförslag


 

MUA & STYLIST

_C0A2141.jpg

VACKERT ALBUM 

Detta är det mest populära beställningarna, som förutom ett vackert minne, även blir en fin detalj till hemmet att kolla igenom var dag. Ofta blir bilderna kvar i datorn och telefonen, trotts att man kanske har ambitionen att framkalla & göra album. Men tro mig det är så värt att ha bilderna i ett fysiskt format där ni kan bläddra, visa och minnas tillbaka. 

När ni beställer ett album hos mig, sköter jag allt, allt, allt och ni får en färdig bok med era bilder i utan att behöva fixa och trixa själva. Det enda ni behöver göra är att välja färg och text på omslaget. 


 

DIN
INVESTERING

Du har en spännande tid som väntar dig och att bära på ett barn är något av det största du kommer uppleva i livet. Därför är detta det perfekta tillfället att unna dig själv en lyxig, vacker och minnesvärd upplevelse som kommer få dig att bli påmind av denna tiden genom livets gång. 

När bebis har fått entra livet är det lätt att glömma bort hur fantastisk vacker man faktiskt var under tiden man kände sig som en stor kossa, säl eller flodhäst

[de var iaf det jag kände under min] Så se till att få bli påmind om 

_C0A9055.jpg
_MG_3376.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING 

Fotograferings kostnad: 2000kr
Digitala bildpaket & produkter tillkommer

Det som ingår i mitt gravidpaket är: 

• Konsultation med tips & info via mail eller telefon 

1 timmas fotografering i min studio, utomhus eller kombinerat

•  Informationsguide 

• Noga utvalda platser 

• Lån av valfria klänningar i min kundgarderob 

Vid bokning av både gravid- 
& mammafotografering, ges 500 kr rabatt

[3500kr , ord pris. 4000kr] 

Pris & produktguide skickas på mailen vid din förfrågan. 

Bildpaket fr. 600kr 

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN 

TILLGÄNGLIGA TIDER 

DECEMBER - 4 TIDER KVAR 

JANUARI - 6 TIDER KVAR 

OKTOBER - FULLBOKAT

TACK FÖR DIN FÖRFRÅGAN! 

PS! 

Svarar på förfrågningar inom 2 dagar, ni får ett sms när ni fått ett mail då mina 

svar oftast hamnar i skräpposten. 

NOVEMBER - 3 TIDER KVAR

En gravidfotografering görs runt vecka 30-35, se till att boka i god tid för att få 

möjlighet till att föreviga just din graviditet. 

Bokning gravid & mamma
Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page