top of page

EN MINNESVÄR UPPLEVELSE

Det är en helt underbar tid som väntar dig. Innan jag själv fick min son kunde jag inte förstå hur tiden skulle gå så fort som alla sa. Nu i efterhand är jag så otroligt glad över att kunna se tillbaka på min graviditet och minnas den tiden som snabbt var förbi.
Förgyll graviditeten med en fantastisk minnesvärd upplevelse som denna. Du förtjänar en stund där du får känna dig som den vackra kvinna du verkligen är!
Föreviga ett utav ert finaste minne som kommer följa med er i generationer.  
Gravidfotografgöteborg-1.jpg

VAD  DU  KAN  FÖRVÄNTA 
DIG   AV  MIG  SOM  FOTOGRAF 

01.

02.

03.

För att skapa den där härliga känslan i dina bilder är plats och ljus superviktigt. Därför lägger jag extra mycket tid på att leta upp guldkorn till just våran fotografering. Jag har hunnit samla på mig några smultronställen som har det där perfekt ljuset och som är lätta för dig att ta dig till. Men jag är väldigt öppen för att hitta nya ställen. 
Vet du vad, det är helt okej att känna nervositet inför din fotografering. Men denna fotograferingen kommer bli allt annat än obekväm, stel och tråkig. Jag kommer guida dig genom hela fotograferingen för att få fram de äkta känslorna i dig. När du lämnar fotograferingen är mitt mål att du ska gå där ifrån och känna dig som värsta power kvinnan!
 

NOGA UTVALDA PLATSER 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

LÅNA VACKRA KLÄNNINGAR

Likt som ljus och plats så har även klädsen betydelse i en bild. Därför har jag samlat på mig en egen garderob med massa fina gravidklänningar som du mer än gärna får låna under din fotografering. Kika in mitt galleri och kolla ifall du hittar någon i din smak, SE HÄR.
För mig är det superviktigt att ge er en fantastisk upplevelse och därmed kunna lägga ner mycket tid på dig. Finnas tillgänglig för dig och svara på alla dina frågor! Jag tror på att detta skapar en trygghet hos dig innan din fotografering och som sedan kommer skapa en härlig känsla i bilderna. 

För att jag ska kunna göra detta har jag valt att lägga fokuset på att bara boka några fåtal gravidfotograferingar varje månad. Det är därför väldigt viktigt att du hör av dig i god tid inpå din graviditet för största chans att hitta ett datum.  


 

AVSLAPPNAD MILJO INOMHUS

••

Att fotograferas utomhus krävs mycket planering och ibland ombokningar för att vädret kommer i mellan.
Därför kan jag nu även erbjuda en fotografering inne i min otroligt fina och avslappnande studio. 
Du varmt välkommen att förhöj din fotograferingsupplevelse genom att fotograferas inne i denna varma & bohemiska miljö som kommer få dig att känna dig som den vackra kvinnan du är! Låt oss tillsammans skapa de bästa förutsättningar till att göra denna fotografering unik för just dig och dina önskemål. 

Denna drömmiga studio hittar du i en tegelfabrik i Tollered belägen, 28 minuter från Göteborg, 13 minuter från Lerum, 18 minuter från Alingsås & 50 minuter från Borås.

Vill du se vad för typ av bilder vi kan skapa här, kika nedan.  

 
_C0A1802.jpg
MARRIT

Bohemiska

_C0A2875.jpg
EMELIE 

Naturliga

_MG_0948.jpg
EMMA

Avslappnade

Fina ord 

"Det kändes så skönt att det just var Linnea som fotade mig! Hon fick mig verkligen att känna mig bekväm och allt blev så naturligt - jag är verkligen jätteglad för det!"

G R A V I D F O T O G R A F    A L I N G S Å S  &  G Ö T E B O R G

Gravidfotografgöteborg-1.jpg
Gravidfotografgöteborg-1-3.jpg
Gravidfotografgöteborg-1-2.jpg
Gravidfotografgöteborg-1-4.jpg
_MG_8580.jpg

"Finner inga ord på hur duktig du är, du har verkligen fångat just det där i bilderna och jag älskar min kropp!" 

Andrea 

Fina ord 

E N   S T U N D   F O R   D I G  

••

It´s your time to shine! Jag vill att denna fotograferingen ska vara unik för dig. Jag vill höra om dina tankar och önskemål för att du ska få den bästa upplevelsen som möjligt. Jag erbjuder därför ett 20 minuters konsultations samtal där du får berätta om er historia och väg till där ni är nu samt om dina tankar och önskemål inför fotograferingen. Vi får möjlighet att lära känna varandra mer och jag tror starkt på att detta får dig att slappna av ännu mer inför fotograferingen. 

 

_C0A2001.jpg
_MG_5287.jpg
_C0A9291.jpg

Fina ord 

LINNÉA!!! 

Jag orkar inte - fy vad du är bra! Det här är så fint och jag kanske gråter lite av lycka <3 Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att få föreviga vår graviditet med dig - det har varit en målbild så himla länge! Du är en underbar person och jag hoppas att framtiden kan ge oss fler möjligheter att ses <3 

 

Tack för att du förevigade även den här speciella tiden i livet för oss - att fått dela både vår bröllopsdag och vår efterlängtade graviditet med dig är något alldeles extra!

Erika    David 

&

-

DIN
INVESTERING

Du har en spännande tid som väntar dig och att bära på ett barn är något av det största du kommer uppleva i livet. Därför är detta det perfekta tillfället att unna dig själv en lyxig, vacker och minnesvärd upplevelse som kommer få dig att bli påmind av denna tiden genom livets gång. 

När bebis har fått entra livet är det lätt att glömma bort hur fantastisk vacker man faktiskt var under tiden man kände sig som en stor kossa, säl eller flodhäst

[de var iaf det jag kände under min] Så se till att få bli påmind om 

_MG_6277.jpg
_MG_2676.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING 

Fotograferings kostnad: 2000kr
Digitala bildpaket & produkter tillkommer

Det som ingår i mitt gravidpaket är: 

• Konsultation med tips & info via mail eller telefon 

1 timmas fotografering i min studio, utomhus eller kombinerat

•  Informationsguide 

• Noga utvalda platser 

• Lån av valfria klänningar i min kundgarderob 

Vid bokning av både gravid- 
& mammafotografering, ges 500 kr rabatt

[3500kr , ord pris. 4000kr] 

Pris & produktguide skickas på mailen vid din förfrågan. 

Bildpaket fr. 600kr 

>

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN 

TILLGÄNGLIGA TIDER 

MARS - 3 tider

APRIL - 2 tider

TACK FÖR DIN FÖRFRÅGAN! 

PS! 

Svarar på förfrågningar inom 2 dagar, ni får ett sms när ni fått ett mail då mina 

svar oftast hamnar i skräpposten. 

FEBRUARI - 1 tid

En gravidfotografering görs runt vecka 30-35, se till att boka i god tid för att få 

möjlighet till att föreviga just din graviditet. 

MAJ - 2 tider

Bokning gravid & mamma
Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page