top of page

Era dyrbaraste minnen 

Jag är så fruktansvärt tacksam över att få äran att föreviga & uppleva den mest äkta & känslofyllda dagen i en persons liv. De mest ovärdeliga ögonblicken: de vackra lika mycket som de vimsiga. Jag vill berätta er historia -- den villkorslösa kärleken ni har för er käraste. Jag vill att ni ska få åter känna det ni kände när bilderna togs. Jag vill att mina bilder ska påminna er om känslan, doften, ljudet, värmen & gåshuden, allt som får er att minnas detta fantastiska minne. 
Angelica&Joel-41.jpg

V A D  N I  K A N  F Ö V Ä N T A  E R   A V  M I G  S O M  F O T O G R A F 

01.

02.

03.

Jag vet att det inte alltid är guld och gröna skogar med att planera ett bröllop. Men jag vill ändå att detta ska vara en rolig och förväntansfull tid för er och vill därför finnas här med min hjälp om ni känner att ni behöver den. Ibland kan det vara skönt att ha ett bollplank att ösa över lite frågor och funderingar till. Låt mig vara ert bollplank! Jag hjälper er mer än gärna med tips eller hur man kan tänka. 

ETT BOLLPLANK FRAM TILL ER STORA DAG 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

ETT HELHJÄRTAT JOBB 

Jag älskar mitt jobb, jag älskar att få vara en del av en sån fin dag som ni planerar & från den dagen ni skickar en förfrågan till att sista leveransen lägger jag hela min själ i ert bröllop. 
Stressa inte över att det kommer vara en kamera runt omkring på er bröllopsdag! Jag kan lova er att det kommer kännas avslappnat och naturligt. Jag lägger ner otroligt mycket tid på att lära känna er för att jag inte ska vara en okänd person för er på bröllopsdagen. Jag vill att ni ska kunna slappna av kring mig och kunna vara er själva. 

NATURLIGT, ÄKTA MED MYCKET SKRATT & KÄRLEK

Det är så jag vill att ni ska känna framför min kamera på er bröllopsdag. Jag älskar att få skratta tillsammans med er, att få föreviga dessa fina stunder, glädjetårar & all er kärlek. Det är det jag brinner för, att få skapa er alldeles egna & unika bröllopssaga. 

Gillar ni mitt sätt att fånga känslan i en bild, då är jag mer än gärna er bröllopsfotograf! 

_MG_2796.jpg

TRE FINA STUNDER NI INTE VILL MISSA ATT FÖREVIGA 

Början på hela denna bröllopsberättelse. Stunden då ni samlat de personer som står er närmast och som betyder lite extra mycket för er, för att dela er nervositet inför denna dag. 
 
Jag lovar er att ni kommer vilja kolla tillbaka på denna dag, minnas hur den började, minnas alla känslor i luften, era fjärilar i magen och alla goa skratt.   

Tänk att ni har så himla mycket fjärilar i magen, ni är så galet nervösa inför vigseln och att få träffa er käraste. Hur mysigt är det inte att få dela denna nervositeten med varandra innan vigseln? Kunna prata med varandra och ta in allt som händer - tillsammans! 

Det är även perfekt att kombinera med porträttfotograferingen om man vill det! 

_MG_9645.jpg
_C0A8251.jpg

Något jag verkligen vill att mina brudar ska få uppleva under sin bröllopsdag är en golden hour fotografering. En fotografering där det är ni två i solnedgången, själva för att smälta allt tillsammans! Ni får möjligheten att smita iväg i 10 minuter och bara andas, njuta av er kärlek för varandra! 

Denna typ av fotografering hinner man med i 12 timmars paketet, men man kan även köpa till 2 timmar i 6 timmars paketet för att hinna med en Golden hour fotografering. 

EN GUID GENOM ER UPPLEVELSE

01

FÖRFRÅGAN

Ni gillar min stil och mitt sätt att fånga känslor i en bild, då är ni är varmt välkomna att skicka iväg en bokningsförfrågan. 
Är ert datum ledigt preliminär bokar jag det datumet och vi bokar in ett möte
 tillsammans där ni får berätta mer om er och lära känna mig bättre, men såklart också dela med er utav allt om ert bröllop. 

02

BRÖLLOPSMÖTE 

Vi ses över ett teams möte eller en fika på stan. Vi lär känna varandra bättre och ni får möjligheten att se vem jag är.  Högst troligt kommer jag även fråga hur ni träffades? hur frieriet gick till? vad ni helst gör på fritiden osv. Jag vill lära känna er!
Vi kommer även prata om era förväntningar, om ni har några frågor eller funderingar. Jag delar mer än gärna med mig av tips och tankar om ni önskar det. 

03

BOKNING

Tycker ni att vi har bra personkemi och att vi känns som en match skickar jag ett avtal och bokningsavgift till er, när detta är påskrivet
och betalt är datumet ert och, ja, jag är nu er bröllopsfotograf!!! WOOHOO! Avtalet skickar jag via mail som ni lätt kan skriva på via er mobil. Bokningsavgiften är på 50% av paketpriset och skickas också till mailen via faktura. Sedan planerar vi inför er provfotografering. 

04

PARFOTOGRAFERING 

Provfotograferingen ger er tillfälle att lära känna mig som fotograf men också bekanta er framför kameran. Genom att ha en fotografering innan bröllopsdagen skapar vi de bästa förutsättningarna inför en avslappnad fotografering på er bröllopsdag.  Dessa bilder är perfekt att använda till erat Save the date eller inbjudningskort. Ni väljer helt själva när fotograferingen ska ske, men jag rekommenderar 1-2 månader innan er bröllopsdag. 

05

ER BRÖLLOPSDAG 

Låt oss nu skapa det vi länge väntat på, er magiska bröllopssaga. Förvänta er att jag gör mitt jobb helhjärtat. Jag vill att ni ska kunna kolla tillbaka på denna ovärdeliga dag och minnas den i minsta detalj. För mitt jobb är så mycket mer än bara fotografera, det är viktigt för mig att gästerna känner sig bekväma runt mig och att interagera med alla som är samlade. Det är de som skapar avslappnade och naturliga bilder genom hela dagen.

Antal bröllop jag fotograferat 

71

GET LOST IN A FEW OF MY FAVORITES

_C0A8097.jpg

JENNIFER & JONATHAN

Ebba&Johannes-76.jpg

EBBA & JOHANNES 

_C0A2085.jpg

HELENA & EMIL 

_MG_5746.jpg

HILMA + PER 

Personkemi är nyckeln till naturliga bilder 

Jag vill fånga dem
äkta känslorna

_MG_2892.jpg

EMELIE + JOHAN

_MG_8376.jpg
Fina ord

"HERREGUD LINNEA DU ÄR HELT OTROLIG!!!! 

Åååååh TACK TACK TACK!! Du är så jäkla proffsig!!! Så glada över att vi hittade dig!!! "

Julia o  Erik 

ER
INVESTERING 

PAKET SKAPADE FÖR JUST ER

Jag älskar de äkta & genuina stunderna, dem som kommer få er att minnas tillbaka och känna hur det var i stunden, vilken känsla ni hade i kroppen - inte den typen där ni står i och poserar sådär perfekt, inte den typen. Jag kommer hjälpa er och säga vad ni ska göra när det behövs, men jag är här för att fånga er unika kärlekshistoria, så vi håller oss till det roliga. 

Ni förtjänar at bli peppade och inte kastade in i någon obekväm pose. Det är mer än bara vackra bilder, det handlar om kemin mellan er två och få det att komma till liv i era bilder. 

Authentic love story

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

2024

Börjar på 29 000 kr 

Gillar ni det ni sett & är nyfikna på om jag är ledig det datumet ni gifter er? Skicka då iväg en förfrågan i formuläret nedanför så ger jag er all the details om mina priser och paket! Ser fram emot att snacka massa bröllop med er. 

ELOPEMENT - INTIMT 

Börjar på 10.200 kr för 1,5 timma

Vill ni inte ha ett storslaget bröllop utan trivs bäst med att få njuta av er bröllopsdag själva på en plats ni tycker väldigt mycket om eller varför inte rådhuset? Då har jag såklart lite olika paket för er också! 

Vill ni veta mer så skicka iväg en förfrågan i formuläret nedanför så hoppas jag att vi kan få till något fint! 

Helena&Emil-634.jpg

Fina ord 

 Nej men sluuuuuuta. Linnea!! Vad är det här för magi du har skapat?! 

Du är verkligen helt fantastisk. Kunde aldrig drömma om såhär fina bilder. Har tittat på massor med foton på andra par och önskar att våra kunde bli hälften så fina, så skickar du det här..! Tusen tack för att du fick oss bekväma och för möjligheten att få skapa dessa minnen. Vi har knappt några bilder på oss för att jag aldrig vill vara med på bild, så detta är guld värt. 

.

Helena o Emil

ARETS BROLLOP 2023 

••

Jag älskar att få upptäcka nya ställen och samtidigt få möjligheten att föreviga kärlek! Nedan kan ni se alla vackra ställen jag kommer få dokumentera kärlek på och kanske är det ett av ställena ni ska gifta er på? 

27 Maj - Överås slott  - Göteborg

3 Juni - Gustafsberg Uddevalla 

10 Juni - Rottneros Park - Sunne 

17 Juni - Vasa - Göteborg

Juli - Hellekis Säteri - Götene 

15 Juli - Långedrag världshus - Göteborg

22 Juli - Marstrand 

29 Juli - Kronovalls slott - Österlen

19 Maj - Nääs Slott  - Floda

Juli - Alingsås

5 Augusti - Dahlbogården - Alingsås

12 Augusti - Varberg 

19 Augusti - Villa Odinslund - Göteborg

26 Augusti - Öfvrefabrikerna - Tollered

September - Bergum

9 September - Hamburgö 

_MG_6155.jpg

”Vi är så nöjda med att vi valde att anlita Linnea för att fotografera vår vigsel. Från första kontakten med henne till att fotopaketet levererats var hon otroligt trevlig och enkel att ha att göra med och vår fotosession med henne är ett riktigt varmt och härligt minne för oss.  100% nöjda med alla våra bilder!”

Fina ord 

Anna  o& Michael
_C0A2468.jpg
_C0A2301.jpg
_MG_3590.jpg

SKICKA ER BRÖLLOPSFÖRFRÅGA

LEDIGA DATUM 2023

Jag ser fram mot att läsa om era bröllopsplaner! 

SEPTEMBER:

 30

 

OKTOBER:

 7 , 14 , 21 , 28 

svarar på förfrågningar inom 2 dagar, ni fåt ett sms när ni fått ett mail då mina svar oftast hamnar i skräpposten. 

BOKNING FÖR 2024 ÖPPEN 

LEDIGA DATUM 2024

JANUARI:                     FEBRUARI: 

6, 13, 20, 27                       3, 10, 17, 24

   

MARS:                           APRIL: 

2, 9, 16, 23, 30                   6, 13, 20, 27   

MAJ:                               JUNI: 

4, 18                                 1, 15, 22, 29 

JULI:                               AUGUSTI:

13, 27                                 3, 17, 24, 31

SEPTEMBER:                 OKTOBER:

7, 14, 21, 28.                        5, 12, 19, 26

Bokning
Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page