_C0A5551.jpg
logga.png

B R Ö L L O P S F O T O G R A F   A L I N G S Å S 

01

03

N A T U R L I G T   &   A V S L A P P N A T

Era dyrbaraste minnen 

Jag är så fruktansvärt tacksam över att få äran att föreviga & uppleva den mest äkta & känslofyllda dagen i en persons liv. De mest ovärdeliga ögonblicken: de vackra lika mycket som de vimsiga. Jag vill berätta er historia -- den villkorslösa kärleken ni har för er käraste. Jag vill att ni ska få åter känna det ni kände när bilderna togs. Jag vill att mina bilder ska påminna er om känslan, doften, ljudet, värmen & gåshuden, allt som får er att minnas detta fantastiska minne. 
Angelica&Joel-41.jpg

V A D  N I  K A N  F Ö V Ä N T A  E R   A V  M I G  S O M  F O T O G R A F 

01.

02.

03.

Jag vet att det inte alltid är guld och gröna skogar med att planera ett bröllop. Men jag vill ändå att detta ska vara en rolig och förväntansfull tid för er och vill därför finnas här med min hjälp om ni känner att ni behöver den. Ibland kan det vara skönt att ha ett bollplank att ösa över lite frågor och funderingar till. Låt mig vara ert bollplank! Jag hjälper er mer än gärna med tips eller hur man kan tänka. 

ETT BOLLPLANK FRAM TILL ER STORA DAG 

AVSLAPPNAT OCH HÄRLIGT 

ETT HELHJÄRTAT JOBB 

Jag älskar mitt jobb, jag älskar att få vara en del av en sån fin dag som ni planerar & från den dagen ni skickar en förfrågan till att sista leveransen lägger jag hela min själ i ert bröllop. 
Stressa inte över att det kommer vara en kamera runt omkring på er bröllopsdag! Jag kan lova er att det kommer kännas avslappnat och naturligt. Jag lägger ner otroligt mycket tid på att lära känna er för att jag inte ska vara en okänd person för er på bröllopsdagen. Jag vill att ni ska kunna slappna av kring mig och kunna vara er själva. 

NATURLIGT, ÄKTA MED MYCKET SKRATT & KÄRLEK

Det är så jag vill att ni ska känna framför min kamera på er bröllopsdag. Jag älskar att få skratta tillsammans med er, att få föreviga dessa fina stunder, glädjetårar & all er kärlek. Det är det jag brinner för, att få skapa er alldeles egna & unika bröllopssaga. 

Gillar ni mitt sätt att fånga känslan i en bild, då är jag mer än gärna er bröllopsfotograf! 

_C0A9058.jpg

3 V I K T I G A  S T U N D E R  N I  I N T E  V I L L  M I S S A  A T T  F Ö R E V I G A 

Början på hela denna bröllopsberättelse. Stunden då ni samlat de personer som står er närmast och som betyder lite extra mycket för er, för att dela er nervositet inför denna dag. 
 
Jag lovar er att ni kommer vilja kolla tillbaka på denna dag, minnas hur den började, minnas alla känslor i luften, era fjärilar i magen och alla goa skratt.   

_MG_1982.jpg

Tänk att ni har så himla mycket fjärilar i magen, ni är så galet nervösa inför vigseln och att få träffa er käraste. Hur mysigt är det inte att få dela denna nervositeten med varandra innan vigseln? Kunna prata med varandra och ta in allt som händer - tillsammans! 

Det är även perfekt att kombinera med porträttfotograferingen om man vill det! 

_MG_9645.jpg

Något jag verkligen vill att mina brudar ska få uppleva under sin bröllopsdag är en golden hour fotografering. En fotografering där det är ni två i solnedgången, själva för att smälta allt tillsammans! Ni får möjligheten att smita iväg i 10 minuter och bara andas, njuta av er kärlek för varandra! 

Denna typ av fotografering hinner man med i 12 timmars paketet, men man kan även köpa till 2 timmar i 6 timmars paketet för att hinna med en Golden hour fotografering. 

_MG_5704.jpg

EN GUID GENOM ER UPPLEVELSE

01

FÖRFRÅGAN

Ni gillar min stil och mitt sätt att fånga känslor i en bild, då är ni är varmt välkomna att skicka iväg en bokningsförfrågan. 
Är ert datum ledigt preliminär bokar jag det datumet och vi bokar in ett möte
 tillsammans där vi lär känna varandra.  

02

BRÖLLOPSMÖTE 

Vi ses över ett teams möte eller en fika på stan. Vi lär känna varandra bättre och ni får möjligheten att se vem jag är.  Högst troligt kommer jag även fråga hur ni träffades? hur frieriet gick till? vad ni helst gör på fritiden osv. Jag vill lära känna er!
Vi kommer även prata om era förväntningar, om ni har några frågor eller funderingar. Jag delar mer än gärna med mig av tips och tankar om ni önskar det. 

03

BOKNING

Tycker ni att vi har bra personkemi och att vi känns som en match skickar jag ett avtal och bokningsavgift till er, när detta är påskrivet
och betalt är datumet ert och jag er bröllopsfotograf. Avtalet skickar jag via mail som ni lätt kan skriva på via er mobil. Bokningsavgiften är på 50% av paketpriset och skickas också till mailen via faktura. Sedan planerar vi inför er provfotografering. 

04

PROVFOTOGRAFERING 

Provfotograferingen ger er tillfälle att lära känna mig som fotograf men också bekanta er framför kameran. Genom att ha en fotografering innan bröllopsdagen skapar vi de bästa förutsättningarna inför en avslappnad fotografering på er bröllopsdag.  Dessa bilder är perfekt att använda till erat Save the date eller inbjudningskort. Ni väljer helt själva när fotograferingen ska ske, men jag rekommenderar 1-2 månader innan er bröllopsdag. 

05

ER BRÖLLOPSDAG 

Låt oss nu skapa det vi länge väntat på, er magiska bröllopssaga. Förvänta er att jag gör mitt jobb helhjärtat. Jag vill att ni ska kunna kolla tillbaka på denna ovärdeliga dag och minnas den i minsta detalj. För mitt jobb är så mycket mer än bara fotografera, det är viktigt för mig att gästerna känner sig bekväma runt mig och att interagera med alla som är samlade. Det är de som skapar avslappnade och naturliga bilder genom hela dagen.

Antal bröllop jag fotograferat 

59

GET LOST IN A FEW OF MY FAVORITES

_MG_5801.jpg

bröllop mellan 

EMELIE + JOHAN

Vem bryr sig om klänningen blir lite smutsig, vem bryr sig om det är storm och regnar när man snart ska knyta sina band med den man älskar villkorslöst? 
17 Augusti - denna dagen kunde inte passat något annat par bättre än Emelie & Johan! Dem tog denna dagen med storm och kunde inte bry sig mindre om vädret. Mitt ute på en mysig liten ö utanför skärhamn.

_C0A8164.jpg

bröllop mellan 

EBBA & JOHANNES 

Planerar ni ett intimt och litet bröllop & önskar att endast ha fotograf under vigsel och porträtt. Kika in bilderna från Ebba & Johannes intima bröllop. En otrolig mysig och vacker stund. 

_C0A1286.jpg

bröllop mellan 

HILMA + PER 

Hilma och Per bjöd in mig på en heldags, magisk bröllopsdröm som ägde rum på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Dem bjöd på en riktigt stor fest med mycket glädje och kärlek enda från förberedelserna till dansgolvet. 

_MG_2892.jpg

bröllop mellan 

JENNIFER & JONATHAN

Är ni rädda för att allt ska gå fel på er bröllopsdag? Kolla in Jennifer & Jonathans bröllop. Tror dem hann bocka av en del saker som inte gick som det skulle under deras dag. Men vet ni vad... Jag lovar att ni inte kan hitta en enda sur min i detta galleri. Dem tog det med en klackspark och frågar ni dem så hade dem högst troligt världens bästa dag. 

_C0A5438.jpg

bröllop mellan 

HELENA & EMIL 

Dem gifte sig utomhus, på en av de varmaste sommardagarna vi haft 2022. Ett bröllop med blandning av lantligt och lyx. 

_MG_8376.jpg

"HERREGUD LINNEA DU ÄR HELT OTROLIG!!!! 

Åååååh TACK TACK TACK!! Du är så jäkla proffsig!!! Så glada över att vi hittade dig!!! "

Julia & Erik 

ER INVESTERING FÖR LIVET 

Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera hela er bröllopsdag.

Hela Kakan

10 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 10 sammanhängande timmar där jag är med från förberedelserna till festen.


FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika eller teams möte och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 

PROVFOTOGRAFERING 
Här får ni möjligheten att fotograferas innan er bröllopsdag. Ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre. Ni får även 20 bilder från denna fotografering.

BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 500st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
Nytt med detta paket är att ni får ett lyxigt Linné album med 10 uppslag /20 sidor. Boken är i storlek 20x20cm och på framsidan kan man välja gravering. 
 Ni får även minst 70  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.

RESOR
 Resor inom 20 mil ingår. 

30,000:-

_C0A6197.jpg
Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera allt från förberedelserna till en bit in på middagen 

Frestelsen 

6 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 6 sammanhängande timmar där ni själva väljer från när det ska börja. 


FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 

PROVFOTOGRAFERING 
Här får ni möjligheten att fotograferas innan er bröllopsdag. Ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre. Ni får även 10 bilder från denna fotografering.

BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 350st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
 Ni får även minst 50  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.

RESOR
 Resor inom 15 mil ingår. 

21,000:-

_C0A8961.jpg
Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera vigselcermonin & porträttfotograferingen

Mumsbiten

3 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 3 sammanhängande timmar där ni själva väljer från när det ska börja.
FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 

 

BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 250st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
 Ni får även minst 30  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.
RESOR
 Resor inom 10 mil ingår. 

16,000:-

_MG_9378.jpg
Detta paket passar perfekt för er som planerar ett intimt bröllop.  
PORTRÄTTFOTOGRAFERING & VIGSEL 

Intimt

VAD INGÅR? 
• 1,5 timme fotografering 
• En fika / möte innan bröllopsdagen 
• Support ändra fram till bröllopsdagen 
• Milersättning inom Alingsås 
• 50 högupplösta bilder i ett online galleri
• Memorybox med alla era 50 bilder i 

 

8.200 :-

BOKAS ENDAST PÅ VARDAGAR 
Ebba&Johannes-155.jpg
_C0A2469.jpg

SKICKA ER BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN NU DIREKT

LEDIGA DATUM 2023

6 maj 
20 maj 
3 juni 
1 Juli
5 augusti 

26 augusti  
9 september 
16 september
23 september 
30 september

Vi är intresserad av

PS. Några dagar efter du/ni skickat er förfrågan, kolla gärna skräpposten.

Mitt svar kan ha hamnat där tyvärr. 

Jag ser fram mot att läsa om era bröllopsplaner!