Sandra&Kevin-206.jpg
BRÖLLOPSFOTOGRAF 
Sverige, Alingsås, Göteborg
Ovärdeliga Känslor 
Jag är så fruktansvärt tacksam över att få föreviga & uppleva den mest äkta & känslofyllda dagen i en persons liv. De mest ovärdeliga ögonblicken: de vackra lika mycket som de vimsiga. Jag vill berätta er historia -- den villkorslösa kärleken ni har för er käraste. Jag vill att ni ska känna det ni kände när bilderna togs. Jag vill att mina bilder ska påminna er om känslan, doften, ljudet, värmen & gåshuden, allt som får er att minnas detta fantastiska minne. 

NATURLIGT, ÄKTA MED MYCKET SKRATT & KÄRLEK

Det är så jag vill att ni ska känna framför min kamera på er bröllopsdag. Jag älskar att få skratta tillsammans med er, att få föreviga dessa fina stunder, glädjetårar & all er kärlek. Det är det jag brinner för, att få skapa er alldeles egna & unika bröllopssaga. 

Gillar ni mitt sätt att fånga känslan i en bild, då är jag mer än gärna er bröllopsfotograf! 

3 Viktiga stunder ni inte vill missa att föreviga 

Början på hela denna bröllopsberättelse. Stunden då ni samlat de personer som står er närmast och som betyder lite extra mycket för er, för att dela er nervositet inför denna dag. 

 

Jag lovar er att ni kommer vilja kolla tillbaka på denna dag, minnas hur den började, minnas alla känslor i luften, era fjärilar i magen och alla goa skratt.   

Tänk att ni har så himla mycket fjärilar i magen, ni är så galet nervösa inför vigseln och att få träffa er käraste. Hur mysigt är det inte att få dela denna nervositeten med varandra innan vigseln? Kunna prata med varandra och ta in allt som händer - tillsammans! 

Det är även perfekt att kombinera med porträttfotograferingen om man vill det! 

Något jag verkligen vill att mina brudar ska få uppleva under sin bröllopsdag är en golden hour fotografering. En fotografering där det är ni två i solnedgången, själva för att smälta allt tillsammans! Ni får möjligheten att smita iväg i 10 minuter och bara andas, njuta av er kärlek för varandra! 

Denna typ av fotografering hinner man med i 12 timmars paketet, men man kan även köpa till 2 timmar i 6 timmars paketet för att hinna med en Golden hour fotografering. 

EN GUID GENOM ER UPPLEVELSE

01

BOKNING

Ni gillar min stil och mitt sätt att fånga känslor i en bild, då är ni är varmt välkomna att skicka iväg en bokningsförfrågan. Jag är förhoppningsvis ledig ert datum och ser fram mot vårt nästa steg i att lära känna varandra.  Jag rekommenderar att ni bokar mig minst 1 år i förväg. Är ert datum ledigt bokar vi in en fika eller Skype samtal tillsammans där vi lär känna varandra, vi går tillsammans igenom avtalet. När det är påskrivet skickas en bokningsfaktura på 50% av ert valda paket. Så fort detta är gjort är jag och datumet säkrat just för er. 

02

PROVFOTOGRAFERING

När ert datum är säkrat är nästa steg provfotografering. Denna typ av fotografering ingår i 6 & 12 timmars paketen. Provfotograferingen ger er tillfälle att lära känna mig som fotograf men också bekanta er framför kameran. Genom att ha en fotografering innan bröllopsdagen skapar vi de bästa förutsättningarna inför en avslappnad fotografering på er bröllopsdag.  Dessa bilder är perfekt att använda till erat Save the date eller inbjudningskort. Ni väljer helt själva när fotograferingen ska ske, men jag rekommenderar max 2 månader innan er dag. 

03

ER BRÖLLOPSDAG 

Låt oss nu skapa det vi länge väntat på, er magiska bröllopssaga. Förvänta er att jag gör mitt jobb helhjärtat. Jag vill att ni ska kunna kolla tillbaka på denna ovärdeliga dag och minnas den i minsta detalj. För mitt jobb är så mycket mer än bara fotografera, det är viktigt för mig att gästerna känner sig bekväma runt mig och att interagera med alla som är samlade. Det är de som skapar avslappnade och naturliga bilder genom hela dagen.  

Antal bröllop jag fotograferat 

34

GET LOST IN A FEW OF MY FAVORITES

bröllop mellan 

EMELIE + JOHAN

Vem bryr sig om klänningen blir lite smutsig, vem bryr sig om det är storm och regnar när man snart ska knyta sina band med den man älskar villkorslöst? 

17 Augusti - denna dagen kunde inte passat något annat par bättre än Emelie & Johan! Dem tog denna dagen med storm och kunde inte bry sig mindre om vädret. Mitt ute på en mysig liten ö utanför skärhamn.

bröllop mellan 

PETRONELLA + JONAS 

I en halvdag fick jag hänga med och föreviga Petronella och Jonas bröllop som höll hus i vackra, vackra Vänhem, Nääs. Dem säger att regn på er bröllopsdag betyder lycka i äktenskapet och jag kunde inte hålla med mer!  

bröllop mellan 

HILMA + PER 

Hilma och Per bjöd in mig på en heldags, magisk bröllopsdröm som ägde rum på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Dem bjöd på en riktigt stor fest med mycket glädje och kärlek enda från förberedelserna till dansgolvet. 

bröllop mellan 

SANDRA & KEVIN 

Sandra och Kevin tog beslutet att ändra sitt välplanerade bröllop med gäster till en liten, intim och mysig vigsel med sina närmaste. En vigsel som ägde rum mitt under en pandemi. Men trotts de ändrade planerna fick dem exakt som dem ville ha det. Jag var med och förevigade deras porträttbilder. 

bröllop mellan 

MAHSHID & JOAKIM 

Mahshid och Joakim gifte sig i en vacker vår dag i början av mars 2020. Dem knöt sina band ute på Stora holms säteri. Kika in deras bröllop och inspireras! 

_MG_8376.jpg

"HERREGUD LINNEA DU ÄR HELT OTROLIG!!!! 

Åååååh TACK TACK TACK!! Du är så jäkla proffsig!!! Så glada över att vi hittade dig!!! "

Julia & Erik 

ER INVESTERING FÖR LIVET 

Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera hela er bröllopsdag.

Hela Kakan

10 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 10 sammanhängande timmar där jag är med från förberedelserna till festen.
FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 
PROVFOTOGRAFERING 
Här får ni möjligheten att fotograferas innan er bröllopsdag. Ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre. Ni får även 20 bilder från denna fotografering.
BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 500st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
Nytt med detta paket är att ni får ett lyxigt Linné album med 10 uppslag /20 sidor. Boken är i storlek 20x20cm och på framsidan kan man välja gravering. 
 Ni får även minst 70  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.
RESOR
 Resor inom 20 mil ingår. 

28 000 kr

Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera allt från förberedelserna till en bit in på middagen 

Frestelsen 

6 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 6 sammanhängande timmar där ni själva väljer från när det ska börja. 
FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 
PROVFOTOGRAFERING 
Här får ni möjligheten att fotograferas innan er bröllopsdag. Ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre. Ni får även 10 bilder från denna fotografering.
BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 350st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
 Ni får även minst 50  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.
RESOR
 Resor inom 15 mil ingår. 

19 000 kr

Detta paket passar perfekt för er som vill dokumentera vigselcermonin & porträttfotograferingen

Mumsbiten

3 TIMMAR 
Jag fotograferar er bröllopsdag i 3 sammanhängande timmar där ni själva väljer från när det ska börja.
FIKA TILLSAMMANS 
Utöver fotograferingen träffas vi över en fika och lär känna varandra. 
Det är viktigt för mig att vi får en bra kontakt innan vi bokar något. 
PROVFOTOGRAFERING
Här får ni möjligheten att fotograferas innan er bröllopsdag. Ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre. Ni får även 10 bilder från denna fotografering.

 

BILDER & LEVERANS 
Från er bröllopsdag får ni 250st fantastiska bilder levererade i ett personligt onlinegalleri. 
 Ni får även minst 30  bilder i en fantastiskt fin memorybox hem levererat.
RESOR
 Resor inom 10 mil ingår. 

14 000 kr

Planerar ni ett litet, personligt och intimt bröllop?  
Då har jag ett paket som kommer passa er perfekt, läs mer om det här!   

_MG_7386.jpg

Vanliga frågor

Hur långt innan kan man boka dig till vår bröllopsdag?


Så fort som möjligt egentligen, jag har redan börjat boka in bröllop inför 2020 och det är inte alls ovanligt att man bokar ett år i förväg. Med tanke på att jag bara bokar ett bröllop per datum så är det försten till kvarn, så var ute i god tid! :)
Vi vill gärna att du stannar och förevigar en timma extra utöver bokad tid.


Wow vad kul, det gör jag mer än gärna! Känner ni på er bröllopsdag att ni gärna vill föreviga någon timma till så är det en självklarthet och jag debiterar då 2000kr i timmen. Detta är något som läggs på slutfakturan. Detta är såklart något vi kan prata igenom med varandra och jag stannar aldrig längre än vad ni önskar.
Fotograferar du utanför Alingsås-Göteborg?


SJÄLVKLART! Jag älskar att upptäcka nya ställen och fotograferar mer än gärna utanför mina trakter. Det som är bra att tänka på är att en milersättning tillkommer på 35kr/mil samt ifall ni planerar bröllop 15mil utanför Göteborg så tillkommer även kostnad för hotellövernattning. Detta är för att jag ska slippa köra långa sträckor efter många timmars jobb. Detta gäller främst mitt 12 timmars paket.
Vad händer ifall du blir sjuk?


Det ska mycket till för att jag ska ställa in en fotografering. Men skulle något så orimligt hända som att jag blir magsjuk etc. då har jag fantastiska kollegor som jag mer än gärna rekomenderar. Jag hjälper självklart till att hitta en ersättare i samma prisklass och kunskap som mig själv.
Vad gör vi om det regna?


Planerar ni ett utomhus bröllop rekomenderar jag verkligen att ni har en plan B ifall regn skulle börja falla ner. När det gäller porträttfotograferingen kollar vi ut en plats tillsammans vid vårt möte innan bröllopsdagen. Men självklat kan vi skapa magiska bilder under regnet också, det enda som behövs är två orädda personer som älskar att testa nya grejer. Vem har inte drömt om att få kyssas i regnet och att någon förevigar det? Om inte annat fotograferar vi inomhus.
När får vi tillgång till våra bilder?


Under låg säsong [april-juni] har jag en leverans tid på upp till 2 veckor. När det kommer till högsäsong [juli-september] då är leveransen på 4 veckor, varför det är så stor skillnad beror såklart på att jag har mer tightare jobb under högsäsongen. Men jag ser alltid till så att ni får en liten smygtitt några dagar efter bröllopsdagen.

LEDIGA DATUM 2021

12 juni 

26 juni

3 juli

10 juli

28 augusti

4 september 

11 september 

18 september 

2 oktober 

9 oktober 

16 oktober 

23 oktober 

30 oktober 

SKICKA ER BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN NU DIREKT

Vi är intresserad av

PS. Några dagar efter du/ni skickat er förfrågan, kolla gärna skräpposten.

Mitt svar kan ha hamnat där tyvärr. 

  • Facebook
  • Instagram