top of page

Förhöj din kunds upplevelse

Fotograferar du gravida, nyfödda, nyblivna familjer, unika porträttbilder eller kanske boudoir och önskar variation i dina bilder? Kanske vill du planera en mini session men vågar inte förlita dig på vädret. Vill du kunna erbjuda din kund en avslappnad och härlig fotoupplevelse inomhus? 
Då kanske detta är något för dig? 


Det är inte en självklarhet att man som fotograf ska ha tillgång till en foto studio, dels finns det få lokaler med de förutsättningar man som fotograf behöver och sedan är det inte superbilligt att ha en. Därför vill jag kunna ge just dig möjligheten att för en dag få tillgång till harmonisk  inomhusmiljö som du kan erbjuda dina kunder. 
_C0A9951.jpg

V A D  D U  K A N  F Ö V Ä N T A  D I G  

01.

02.

03.

För att skapa den där härliga känslan i dina bilder har jag byggt upp min studio med flera olika typer av miljöer, på så sätt kan man alltid få variation i bilderna utefter vad kunden eftersträvar. Det är smidigt att flytta runt och göra om för att få den känslan du vill åt. 
Det är alltid lite läskigt att komma till ett nytt ställe och inte veta hur allt fungera etc. Det behöver du inte oroa dig för här! Jag kommer innan ge dig all information du behöver och sedan dagen för din fotografering har jag fixat iordning studion så den är i det skick du önskar när du kommer dit. Jag finns på plats om det skulle vara något eller är ett telefon samtal iväg. Efter fotograferingen kan du tillsammans med kunden bara lämna och jag ser till att återställa allt som det var när du kom. 
 

AVSLAPPNAD STUDIO MED MYCKET VARIATION

LÅNA BOHEMISKA KLÄNNINGAR

Inte nog med att du får tillgång till all rekvisita som finns här inne, du får även möjlighet att erbjuda dina kunder lån av mina gravidklänningar som finns här. 

FULL SUPPORT INNAN, UNDER OCH EFTER HYRNING 

För mig är det superviktigt att ge dig en fantastisk upplevelse och därmed kunna lägga ner mycket tid på just din hyrning. Finnas tillgänglig för dig och svara på alla dina frågor inför din egen bokade fotografering i studion! Jag tror på att detta skapar en trygghet hos dig inför att låna studion och kan tryggt ta hit dina kunder. 

För att jag ska kunna göra detta har jag valt att endast ta enstaka uthyrningar per månad för att kunna ge mitt fulla fokus till dig. Du kommer att kunna boka valfritt datum i en kalender för att du ska känna frihet att själv styra.  

Se priser och vad som ingår längre ner!  

HYR STUDION INFÖR DIN FOTOGRAFERING  

INSPIRATION PÅ MILJÖER & REKVISITA 

Hanna&Linus-177.jpg
_MG_0309.jpg
_C0A4584.jpg
_C0A2001.jpg
_C0A1520.jpg
_C0A1802.jpg

HYR FOTOSTUDIO UTANFÖR GÖTEBORG

Att fotograferas utomhus krävs mycket planering och ibland ombokningar för att vädret kommer i mellan.
Därför vill jag nu även kunna ge dig möjligheten att ge din kund en fotograferings upplevelse inomhus i min otroligt fina och avslappnande studio. När du hyr min studio får du tillgång till rekvisitan som finns där inne och du har även möjligheten att erbjuda dina kunder min alldeles egna kund garderob. 

Denna drömmiga studio hittar du i en tegelfabrik i Tollered belägen, 28 minuter från Göteborg, 13 minuter från Lerum, 18 minuter från Alingsås & 50 minuter från Borås.

Vill du veta mer, fortsätt scrolla ner! 

 
_C0A7947.jpg
MAMMA&JAGFOTOGRAFERING-46.jpg
_C0A7619.jpg

DIN
INVESTERING

Detta är en super härlig möjlighet för dig att erbjuda dina kunder något mer än det vanliga!

Att kunna erbjuda dem en helhetsupplevelse! Du väljer själv vilken tid och hur länge du och din kund vill ha studion. Du bestämmer vilken typ av miljö och rekvisita du önskar & jag ser till att den är fotoklar när du anländer. 

_C0A9942.jpg
_C0A9959.jpg

HYR HARMONISK STUDIO

 Kostnad för 2 timmar: 750kr
Priset är inkl moms & kom ihåg att ni får dra av momsen som egen företagare!  

Det som ingår när du hyr min studio 

• Konsultation med tips & info via mail eller telefon 

• Tillgång till studion i minst 2 timmar 

•  Informationsguide så du är väl förberedd inför din vistelse. 

• Tillgång till min kund garderob med vackra klänningar

• Tillgång till rekvisitan som finns i studion  

• Städning innan och efter din bokade tid. 

Vid bokning av studion 1 heldag [8timmar] ges 500 kr rabatt
[2500kr , ord pris. 3000kr]
Rekommenderas vid fler bokade fotograferingar samtidigt som t.ex minisessions 

Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page