top of page

TIPS PÅ FINA BRÖLLOPSLOKALER I VÄSTRA GÖTALAND

Sökandet efter den perfekta bröllopslokalen är ibland som att försöka hitta den perfekta pusselbiten, svårt! Jag vet hur viktigt det är att du och din partner känner er hemma i valet av bröllopslokal. Det ska vara rätt känsla, stil, passande kuvertpaket, det är helt enkelt mycket som ska klaffa. Därför har jag ihop med Venuu.se satt ihop en lista på några utvalda bröllopslokaler runt omkring västra götalands län. Kanske hittar du och din partner er dröm lokal just bland dessa.


Bröllop i västra götaland

Under Älvsborgsbron ligger Röda Sten Konsthall, en karaktärsfull plats där ni kan arrangera en unik bröllopsfest. I konsthallen finns den imponerande utställningssalen Katedralen som har en takhöjd på 11 meter och väggar fulla av historia.


Bröllop på Norges Hus i Göteborg ger er stor valfrihet att anordna det bröllop och fest ni drömt om. Det passar perfekt för både det lilla och stora bröllopet. Platsen erbjuder en fantastisk stadsmiljö, med sin bekväma närhet till centrum. Tips: man får en helt magisk golden hour fotografering uppe på taket av Filmastaden bergakunden som samtidigt ger en härlig utsikt över göteborgsstad.


Bröllop på Götala Herrgård ger en romantisk upplevelse. Den vackra herrgården erbjuder en historisk och elegant plats för ceremonier och festligheter. Omgiven av en vacker natur och trädgårdar, är det en idyllisk plats för att säga "ja". Med sitt fantastiska team och utsökt mat skapar Götala Herrgård minnesvärda bröllopsdagar i en avslappnad atmosfär.


Bröllop på Götala Herrgård

ISBOLAGET I hamnen på Donsö i Göteborgs skärgård ligger Isbolaget. Isbolaget är ett anrikt ishus som erbjuder en genuin och rustik känsla. Mellan sista helgen i september och första helgen i maj kan ni abonnera hela hotell- och restauranganläggningen för ett minnesvärt bröllop med magisk havsutsikt.

I hjärtat av Sockerbruket i Göteborg ligger Sockerbruket Arena. Den industriella festlokalen har en generös takhöjd och en unik atmosfär. Lokalen ligger i närheten av Sankt Birgittas kapell och är en trevlig plats för bröllopsfester.

En fantastisk bröllopslokal med utsikt över havet. Förutom en fantastisk miljö med havsutsikt kan de erbjuda en personlig och varm atmosfär i kombination med mycket god mat och vänlig service. Med bara 5 minuter biltur hittar ni fantastiska klippor för er porträttfotografering.Strax utanför centrala Göteborg ligger Disponentvillan Lilla Edet, en vacker privat sekelskiftesvilla som med fördel kan bokas för bröllop. Villan har gott om sovplatser, en stor lummig trädgård och en trevlig uthomhuspool.


Världskulturmuseet i Göteborg erbjuder flera häftiga utrymmen som passar utmärkt för en bröllopsfest. Om ni väljer att hyra någon av museets lokaler efter stängning kan ni få hjälp av deras restaurang att skräddarsy en trevlig meny.


En bit utanför Alingsås, bland grönska och ängar hittar du Dahlbogården. Denna charmiga plats erbjuder en idyllisk miljö för ert bröllop. Deras koncept bygger på att skräddarsy utefter eran vision för att ni ska få erat drömmars bröllop, och med bara 500 meters avstånd ligger Hols kyrka.


Bröllop på Dahlbogården

I Fjärås ligger Tjolöholms Slott som ni kan ha helt för er själva och era gäster. Ha vigseln i den charmiga slottskyrkan, slottets stora hall, slottsträdgården eller på den stora gräsmattan mellan slottet och havet. Middag och fest kan sedan arrangeras inne i slottet, i Storstugan eller i Magasinet.

Bröllop på Nääs Fabriker är en förtrollande upplevelse där miljön blandas av rustika byggnader med vacker miljö Här erbjuds ett helhetskoncept med både möjlighet för vigsel, bröllopslokal och övernattning.

Tack för att du tog dig tid att läsa och hoppas att du hittat någon potentiell bröllopslokal

för just ert bröllop!

Commentaires


Vit och Kolgrå Linjer Bröllop Logga.png
bottom of page