_C0A3797.jpg

Att planera bröllop ska vara roligt och något man ser fram mot. Men det är väldigt lätt att det i slut ändan blir helt tvärt om för att man inte har någon plan över sin planeringen.

 

Jag vill ju såklart att ni ska få en helt fantastisk upplevelse fram till dagen då ni gifter er och hoppas att ni kan finna några hjälpsamma tips här. 

Det allra första ni bör göra är en prioriteringslista. Här har ni en fördel med boken ni fick utav mig, det första ni möts av är en färdiggjord lista som ni bara kan fylla i! den är perfekt för att strukturera upp era prioriteringar och berättar även när i tid det är dags för att börja med nästa steg. Det är lätt att man svävar iväg och vill ha allt och lite till [ tackar pinterest för det] så se till att kolla tillbaka på er lista om vad som är prio för just ert bröllop. 

Att planera bröllop är en kostsam historia. Att inte sätta en budget kan ge stora konsekvenser. Se därför till att göra en lista på hur mycket ni kan tänka er lägga på diverse saker, leverantörer & samt era gäster. Att ha en färdig budgetmall gör att ni lätt har koll på vart alla pengar tar vägen & hur mycket ni har råd att lägga på ert bröllop. Tro mig det är lätt att det skenar iväg och när det väl gör det är det ingen rolig överraskning. 

_MG_3856.jpg
_MG_3779.jpg
_MG_4476.jpg

Förmodligen har ni båda ett heltidsjobb samtidigt som ni planerar bröllop? Man är väl medveten om att det är mycket som ska planeras inför den stora dagen, det är leverantörer som ska bokas, möten med diverse olika personer, provsmakningar, beslut... ja en hel del helt enkelt. Därför är det extremt viktigt för er att börja med planeringen i god tid. Ibland sker oförutsägbara händelser som både tar tid och energi - då gäller det att man hellre ligger steget före än efter. 

Ni vill inte hamna i en situation där ni har för mycket att göra och det endast är en vecka kvar tills bröllopet väl är dags.